Met een brandend controle lampje langs Habo gereden. De auto op de brug en er wordt direct een diagnose gesteld. Doorrijden is geen optie dus wordt er een leenauto beschikbaar gesteld en toen de auto klaar was een berichtje dat ik de auto weer kon ophalen. Snel, duidelijk en correct.
Alles is goed geregeld voor een prima prijs. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf
Andre en de mannen van de werkplaats hebben mij weer eens geweldig geholpen!!!!
Ik ben al meer dan 20 jaar een zeer tevreden klant bij dit bedrijf en de voorloper ervan.
Meer dan 25 jaar verzorgd dit bedrijf het onderhoud van mijn auto, altijd naar volle tevredenheid.
Goed bedrijf en kundig en vriendelijk personeel
Goed bedrijf, heldere uitleg
Goede ervaring, deskundig personeel, vlotte afhandeling.
Correcte behandeling, snelle service en goede prijs/kwaliteit verhouding
Zeer goede ervaring,goede afspraken
Geen enkele klacht.Nog bedankt voor de mooie schone auto na de grote beurt 1-5-2017
Altijd vriendelijk personeel, persoonlijk en meedenkend. Kundig en goede service.
Of je nu een afspraak hebt of tussendoor/onverwacht hulp nidig bent: ze proberen het altijd op te lossen
goed maar de ruitenwissers waren erg duur {jammer}