Wij zijn al vele jaren tevreden klant.
staan altijd klaar voor je ; kleine dingen kunnen vrijwel altijd direct, is iets meer nodig dan ook prima service op afspraak.
Helemaal TOP!!!!!!!!!!!!!!!!!! Want enorm vindingrijk, geen klus is te moeilijk.
Super net en goed bedrijf
Gaan al jaren voor onderhoud naar de Habo. Vriendelijkheid, duidelijkheid en eerlijkheid staan hoog in het vaandel.
Zeer goed! Perfect service! Zeer duidelijk!
Uitstekende service. Klantvriendelijk
Zeer klantvriendelijk en een zeer plezierige manier van omgaan met mensen. Plezier in het werk straalt eraf. Zeer goede sfeer.
Een garage zoals een garage zou moeten zijn. Deskundig, behulpzaam en klantvriendelijk.
Prima bedrijf, goedwerk afgeleverd voor een redelijke prijs!
al jaren klant bij Habo tot volle tevredenheid, zeer deskundig en behulpzaam
vandaag weer opnieuw afgereisd naar emmen , de auto had een grote beurt nodig, het is gewoon een oerdegelijk bedrijf , vamaf het moment dat we er de auto gekocht hadden en dat is in al die tijd niet veranderd. we willen Andries en Andre en het hele monteurs team dan ook bedanken voor de altijd correcte manier van handelen.
Ik vond de service uitstekend. Het onderhoud is uitstekend. De informatie hoe het afgehandeld wordt is prima. De inlichting wat het totaal gaat kosten ook goed geregeld.
Altijd doelgericht en vriendelijk. Deskundig en betrouwbaar
Goede zorg voor onze auto\'s