Top service en klantvriendelijkheid
Snelle reparatie en klant vriendelijk
Heb goede ervaring met dit bedrijf
Tot nu toe prima
Vriendelijk. zeer klant gericht, meedenkend personeel. Goede service, goede uitleg hetgeen moet gebeuren of gebeurd is.Mogelijkheid van gebruik leen fiets/scooter/auto nette wachtruimte met koffie/thee/chocomel en zelfs laptop
Super goed autobedrijf!!!
Normaal gesproken prima ervaringen. De laatste keer echter een verkeerde inschatting van tijd en hoeveelheid werk, en slordige oplevering waardoor de auto nogmaals naar de garage moest. Niet gewend van deze garage.
Geachte mevrouw Stokes, Wij vinden het erg jammer dat ondanks ons overleg en inspanningen om uw reparatie en de kosten voor u te beperken leiden tot deze beoordeling. Bepaalde reparatie's kunnen niet altijd precies op tijd worden ingeschat zeker het vervangen van uw reparatie (vervangen roetfilter) is hier een van. Bij het over bouwen van diverse sensoren is het maar de vraag of deze normaal over gebouwd kunnen worden. Hier is vaak de leeftijd en gereden kilometers van belang, ik heb dit vooraf tegen u gezegd. Tijdens de werkzaamheden bleek dat 2 sensoren niet meer bruikbaar waren en dat deze niet op voorraad waren en we daarom de auto terug moesten hebben voor een vervolg afspraak. Van slordig oplevering doelt u op de zij-skirts welke voor u geprobeerd hebben vast te zetten, echter had ik aangegeven dat dit vaak geen succes wordt omdat tape zich vaak niet 2 keer laat plakken. Gezien zien de hoge kosten van 460 euro hebben we getracht dit toch te moeten proberen. We hebben getracht de reparatie zo goed mogelijk uit te voeren met betrekking tot deze toch al hoge kosten. Tevens is door de duur van de reparaties's een gratis leenauto beschikbaar gesteld. Mochten er nog vragen zijn dan verneem ik dit graag. Met vriendelijke groet, Andries Bouwman
Elektronische storing. Zoeken naar de beruchte speld in de hooiberg. Puik opgelost.
Altijd bereid om te helpen en naar oplossingen te zoeken zover het in hun vermogen ligt.
We komen al jaren bij dit garagebedrijf voor onderhoud van onze auto\'s en caravan. Tot nu toe zijn wij erg tevreden.
Prettige benadering, goede prijs -kwaliteit
Geweldig, buiten de goed uitgevoerde werkzaamheden krijg je de auto netjes gewassen en uitgezogen retour.
De beste van Nederland. Al jaren lang
Heel goed
TOP
Heel klantvriendelijk en meedenkend personeel !