Snelle service, oplossingsgericht
Airco was leeg. Bijgevuld. Airco werkte weer. 3 weken later terug voor een controle van plus/minus een 3 kwartier: gratis! Dat voelt als goede service. Fijne, aardige en deskundige mensen.
klant vriendelijk komen afspraak na hebben tijd en goed oor voor je
Dit bedrijf bevalt mij uitstekend. Je wordt altijd ingelicht wat gebeurd is. Je kunt altijd een afspraak maken.
Onze bedrijfsauto`s hebben we in onderhoud bij Habo.
Goede service en klantvriendelijk
het is altijd goed daar wordt altijd goed geholpen
Mee denken in storings situatie !
Klantvriendelijk. Meedenkend.
alleen maar posietief
Prima service, duidelijk en goede terugkoppeling.
Niet transparant maar verder goed
Fijne garage. Word altijd snel en vakkundig geholpen.
klantvriendelijk, duidelijke uitleg, houden zich aan afspraken die ze maken met de klant. Lukt het niet wordt er contact opgenomen om dit te bespreken. prettige sfeer, duidelijk kennis van zaken zonder belerend te doen naar de klant.
Supergarage die altijd oplossingen heeft voor de meest uiteenlopende problemen. En niet rust voordat de problemen daadwerkelijk zijn opgelost. Denken en voelen mee met de klant
Heel goede en snelle afhandeling van onderhouds beurt .