Ben al jarenlang een trouwe klant. Prima service en ik word altijd snel geholpen.
Behulpzaam, denken mee, i.g.v. problemen wordt naar de meest gunstige oplossing gezocht.
Al tevreden klant bij de voorloper van HABO en zij zien alsmaar mogelijkheden om zich nog verder te verbeteren.
bieden direct hulp als het nodig is
Prima bedrijf betreffende medewerkers en kwaliteit
Vriendelijk en deskundig personeel. Denken mee met noodzakelijke en aanbevolen reparaties.
Goed netjes en eerlijk naar de klant toe. Niet afstandelijk.. de klant is een persoon bij jullie. Goede service .
HABO doet het onderhoud van mijn Daihatsu Cuore. Ze houden zich aan afspraken, maar zijn flexibel als dat nodig is. Altijd vriendelijk en jagen je niet op kosten. Ze verdienen aan mij niet veel, maar ik word altijd super behandeld.
zeer goed en snel
Prima autobedrijf met zeer goede service en kwaliteit
klantgericht en klantvriendelijk bedrijf.Goede serviec.
Zeer klantvriendelijk
Werden netjes en vakkundig voorgelicht.
Erg fijn en klantvriendelijk
Heerlijk betrouwbaar bedrijf met aandacht voor hun klanten.
De beste garage ooit.
Corect en vakundig geholpen