service en expertise

Auto gekocht, en die wordt tot in de puntjes afgeleverd.

top

Alles weer top geregeld

Super fijne, en wederom met aandacht geholpen!!!

Een persoonlijke, vriendelijke, en met humor beleving, met aandacht!

Geweldig, duidelijk en proffesioneel!!!

Altijd goede service

Zeer tevreden. Al jaren trouwe klant

Fijne garage vriendelijk en vakkundig personeel.

Elke beurt wordt zorgvuldig uitgevoerd en komen er raparaties bij word je altijd netjes gebeld of het goed is dat de reparatie wordt uitgevoerd. Zeer tevreden.

Geweldig bedrijf

Prima service, prima klantcontact. Prijs-kwaliteit is prima in balans Kortom: geweldig hier. Ga zo lekker door!!

Heel tevreden met het bedrijf

Zeer klantvriendelijk

Je wordt altijd vriendelijk ontvangen en krijgt goed advies.

Altijd prettig contact en alles klopt.

Wanneer mijn Renault bij HABO moet zijn , is het eerste telefonische contact altijd prettig en attent. De planning, behandeling en afhandeling van het werk aan de auto, zijn punctueel afgewerkt. Alles gebeurd altijd in een prettige ,open en goede contacten.

Grote beurt weer schoon en top afgeleverd!

Eerlijke garage met een top service! Kan ze aanraden voor wie een bekwame eerlijke garage zoekt.

Grandioze service

Habo is voor ons een topgarage, zowel in verkoop van onze autos alsmede het onderhoud!

Vakbekwame garage

Super service

Uitstekende service

Vlot en snel geholpen storing in de stuurkolom schakelaar

Op een prettig manier zaken gedaan

Goed gevoel bij het zaken doen bij Habo , er werd genoeg tijd besteed om rustig de auto waar ik voor kwam te bekijken !

uitstekende service

goed onderhoud voor een redelijke prijs

Goed geholpen.

Goede service, men denkt bijvoorbeeld ook even mee om verschillende zaken te combineren in een(1) afspraak.

Verkoop prima, aflevering rommelig

Het afhalen van de auto was een beetje rommelig. Te weinig personeel, We hadden het gevoel dat hij gehaast was omdat hij alleen was. Er stonden weer klanten op hem te wachten. Uitleg matig. Hij moest steeds weg om iets te regelen

perfect en snel geholpen.

Vriendelijke mensen.

Geweldige garage

Heel klantgericht. Prijs/kwaliteit is goed!

APK top geregeld

Alles snel geregeld in 1,5 uur

Betrouwbaar

Prettige en betrouwbare garage waar men oog heeft voor klantgerichtheid en service.

Super bedrijf

Habo denkt met je mee aan oplossingen. Duidelijk naar cliënten toe. Heel attent voor APK keuring waarneer en vast inplannen wegens drukte. Andre en Andries toppie. Gerrit

Betrouwbaar met verstand van zaken.

Ben er al meer als 25 jaar klant, zeg meer als genoeg denk ik zo !

uitstekende service

De auto wilde vlak voor onze vakantie niet starten. De mannen van de Habo hebben kosteloos naar onze auto gekeken. Ondanks dat er niks ernstigs aan de hand was, gingen we toch met een gerust hart op vakantie!

Handelsweg 8

7826TC Emmen