Dik tevreden.
altijd goed
klantvriendelijk
Heel goed altijd vriendelijk en deskundig
Super vriendelijk en ervaren personeel
Vriendelijk en servicegericht bedrijf
Uitstekende service
Perfect geholpen
Geholpen na sluitingstijd ivm een leeglopende band. Super
Was op zoek naar zelfde model/kleur auto die ik twee weken ervoor total loss reed. (Raakte in slip) En die vond ik via autotrader bij HABO. Ok , voor mij een treinritje van 3 uur maar absoluut de moeite waard. Uitstekend geholpen en betrouwbaar overkomend. Je kan met gerust hart hier een betrouwbare occasion aanschaffen. Zou wel het extra servicepakket erbij nemen! Weet je zeker dat je goed zit, en zeker als je van wat verder komt.
Bedankt voor u positieve recensie. Nogmaals veel fijne en veilige kilometers gewenst!
goed prima service
ik word altijd op een prettige manier geholpen. Het zijn mensen die hun vak verstaan, en er heerst een goede sfeer. Ik kom hier +minus 40 jaar.
Prima in orde
Goed en correct
prima!!
Een goed bedrijf. Auto netjes afgeleverd. Vriendelijke verkoper alle tijd voor je.