N a zeer te vreden geholpen
goede afspraken, meedenkend, flexibel
Na het stoppen met werken ben ik gaan zoeken naar een garage voor onderhoud,na tips en een bezoek aan HABO viel mij direct de netheid van het bedrijf op.Na div.onderhoudsbeurten voel ik me klant bij jullie.O ja nog bedankt voor het wassen van m,n auto deze week.
goede service en communicatie
Prima. Duidelijke afspraken. Reparaties zoals afgesproken en goed informatie.
vriendelijk ontvangt ,staan altijd direct klaar met de ev.
Altijd correct, op tijd, vriendelijk en goede service tegen zeer aanvaardbare prijzen. De afspraak mogelijkheid via hun website is heel prettig en wordt ook altijd bevestigd. Ook informatie en advies zijn prima in orde.
Prima, betrouwbare service en snelle acties.
alleen maar goed
15jr
Niets anders dan lof 😀
Erg goed en klantvriendrlijk
Goede ervaring. Geen onnodige druk ervaren van verkoper. Goede uitleg. Netjes afgehandeld.
Top bedrijf 👍🏻
prima service vriendelijk en deskundig personeel.