Super geregeld

Alles netjes geregeld

fijn en betrouwbaar adres, prettige communicatie, duidelijk en klantgericht

betrouwbaar adres, prettige communicatie, duidelijk en klantgericht goede service, kunnen zich ook aanpassen aan vragen. Bv toch een leenauto. Even bellen als er extra kosten zijn.

Fijne verkoper niet opdringerig,goede kennis van zaken.

Aflevering auto zoals afgesproken,keurig afgeleverd en uitgelegd hoe alles werkt. Wij zijn zeer tevreden.

Super geholpen!

Heel erg bedankt Evert-Jan!!! Mn auto rijdt fantastisch!

Servicegericht, betrouwbaar en deskundig

Service gericht

Na 5 jaren nog steeds #1 voor service

Elke keer de eenvoud van afspraak maken, de bevestiging van de afspraak, de herinnering aan de afspraak en de daadwerkelijke service zijn prima in orde.

vriendelijk, vlot, voorkomend en adequaat

zie hiervoor

Goede service en goed advies!

Goede service en goed advies!

100%

top

Top bedrijf!!

Altijd vriendelijk. Goed advies . Veel ervaring en altijd een kopje thee klaar .

Goede, snelle en deskundige service! Geen poespas.

Erg mooi bedrijf zeer vriendelijke mensen en goed advies.

Als zeer prettig, Goed gevoel bij. Super mooie auto gekocht.

Zoals altijd zeer goed

Weer zeer vriendelijk en deskundig geholpen

gewoon goed

Goede, vriendelijke en eerlijke garage en service

Goede prijs-kwaliteitverhouding.

helemaal ok

Snel, goed en betrouwbaar tegen fatsoenlijke prijzen

Ik ben erg tevreden over de service, klantvriendelijkheid en deskundigheid van autobedrijf HABO

Prima!!

snel en correct

snel en correct

Topservice met topkwaliteit

Service, kwaliteit en vriendelijkheid staan hoog in het vaandel bij Habo. Als het gaat om aankoop, reparatie of onderhoud je wordt altijd goed en adequaat geholpen.

Uitstekende service

Na een kleine fout met olie lekkage als gevolg werd de auto netjes opgehaald en een leenauto ter beschikking gesteld. Probleem snel opgelost.

garage waar de klant centraal staat

Goede service, juiste prijs/kwaliteit verhouding goede "technische" kennis van zaken die ook met de klant meedenkt

al meer dan 20 jaar MIJN adres

altijd aardig, altijd overleg, altijd betrouwbaar

Prima service, goed geholpen

Het bedrijf kent me goed en biedt de hulp die ik nodig heb. ( ik heb hersenletsel en hierdoor voor simpele dingen iets meer tijd nodig en aandacht)

Heldere afspraken

Snel goede afspraken gemaakt en auto zoals afgesproken snel afgeleverd

Handelsweg 8

7826TC Emmen