Banden gewisseld en uitgelijnd zoals verzocht

Altijd staan ze klaar om te helpen met vakkundig personeel.

Ik ben prima geholpen.

De auto is prima onderhouden. En ik ben goed geholpen.

Prima afhandeling

Zoals al jarenlang een uitstekende behandeling. Zeer goede verhouding prijs-kwaliteit

zoals altijd:uitstekend

Ik ben daar al heel lang klant. Dat zegt genoeg.

Betrouwbaar bedrijf.

Vriendelijke eigenaar, goede afspraken en prima contact.

prima en vakkundig bedrijf

vlotte medewerkers en weer top werk geleverd.

Super fijn bedrijf

Als klant wordt je gewaardeerd en serieus genomen

Keurig

Snelle service

Snelle duidelijke service

Vriendelijk en duidelijk

Zoals verwacht

Kan niet beter.

De aankoop van een occasion verliep van het begin tot het eind bijzonder plezierig en goed. En daarmee is alles gezegd. Behalve dan dat wij geen enkele connectie hebben met Habo die deze score beïnvloed zou kunnen hebben.

Heel prettig

Wij hebben ons bezoek aan uw bedrijf als heel prettig ervaren. En Evert Jan heeft ons prettig en rustig geholpen, zodat wij goed voorbereid met onze nieuwe fiësta de weg op konden. Hartelijk bedankt.

Vriendelijk, eerlijk, duidelijk. Alle tijd!

Nette , eerlijke gewone mensen!

Altijd gedegen service

Service en betrouwbaarheid. Erg fijn.

Transparant en vriendelijk.

Vriendelijk ontvangen en geen mooie praatjes. Zakelijk en transparant. Klantvriendelijk.

klantvriendelijk , duidelijk, persoonlijk

Bij het maken van de afspraak worden duidelijke afspraken gemaakt met voor zo ver mogelijk prijsafspraken. Persoonlijke aandacht en je wordt bij naam genoemd als je binnen komt. Prettige sfeer

koop auto

deskundige en snelle hulp en snelle service bij koop van vw touran

Prima garage

Kom er altijd weg als een tevreden klant.

Snelle afhandeling en vriendelijk personeel.

Het klein onderhoud aan de auto was snel afgehandeld. De terugkoppeling van de bevindingen was duidelijk en helder. Goed geholpen door vriendelijk personeel.

Top bedrijf.

Zeer goede ervaring. Altijd goed tevreden.

Geen woorden voor, zo perfect en snel was de spoedreparatie uitgevoerd.

Zeer goed altijd

Prima gedaan

Toppie

Een prima service en goeie koffie, kortom het zijn mensen die met je meedenken en reparaties voor faire prijzen.

uitstekende service en zeer vriendelijk

nu al twee keer een auto gekocht bij HABO en altijd goed geholpen. ook bij de laatste aankoop weer correct geholpen. We kregen een leenauto mee totdat de "nieuwe" auto werd afgeleverd.

Handelsweg 8

7826TC Emmen