goed en adequaat

altijd goed te woord gestaan en ze denken met je mee. en kosten zijn normaal.

Goed, degelijk en vriendelijk

Auto, VW Golf diesel, moest APK en grote beurt hebben. Deze garage heeft goede & betaalbare diensten verleend waardoor alles keurig & goed uitgevoerd is een ik weer met een goed onderhouden auto de weg op kan. Ik vind de service erg goed, ook als je overhoop met een probleem zit. Als verrassing (voor mij althans) bleek de auto ook nog schoongemaakt en uitgezogen te zijn....

uitstekend

zoals gewoonlijk alerte en prettige ontvangst en afdoening van ( tenminste) het gevraagde

Fijne eerste ervaring

Goed, kundig en vriendelijk geholpen.

Superservice

Mijn auto heeft me, helaas, laten staan. Goede service van HABO mbt de leenauto, flexibiliteit. Ze hebben goed met me meegedacht!!

Top service, goed auto helemaal op en top

Heel vriendelijk en mee denkend. Top service.

Super bedrijf

Klantvriendelijk . Goede service

Prima geholpen en sneller dan verwacht

Autopech... Geholpen door de wegenwacht, maar die dacht dat er meerdere problemen waren. Auto naar Habo gesleept. Ze hebben er naar gekeken en een paar uur later kon ik de auto alweer ophalen. Veel sneller dan verwacht. Ik ben weer tevreden.

Goede en prettige garage

Beurt en vervanging van remmen vóór goed uitgevoerd. Goed en netjes te woord gestaan. Leenauto kosteloos geregeld. Redelijke prijzen.

Snelle service!

Had 2 versleten voorbanden. Meteen geholpen, Super snelle service! Top!!

Vakkundig en servicegericht

Dit bedrijf zal ik zeker aanbevelen ,bijzonder klantvriendelijk ,prima service en zeer vakkundig

Zoals altijd goed goede service voor een nette prijs

Zoals altijd duidelijke afspraken over wat ze gaan duren en wat de kosten zijn. Moet er iets extra gebeuren wordt er netjes gebeld over de kosten. Ik ben al jaren een tevreden klant en zal dat ook vast en zeker blijven

Klant vriendelijk en goede servers ben te freeden

Goed geholpen.

Gemoedelijke sfeer,prima geholpen.

Altijd tijd om het euvel direkt te vinden. Geweldige service van zowel de baliemedewerker als de monteurs.

Prima, snelle en goede service.

Prima!!

Geweldige service en geen 'verrassingen' achteraf.

Alle reparaties worden uitgevoerd zoals verwacht en zoals van te voren is afgesproken. Geen extra kosten zonder dat dit van te voren is overlegd. Deskundig personeel en goeie adviezen. Helemaal top!!!

Goede service en kwaliteit.!!

Altijd weer goede service en kwaliteit!!

Een heel goed kundig bedrijf

Vind het heel prettig dat er eerst overleg is over de werkzaamheden en de kosten. Voor het eerst geweest maar zeker voor herhaling vatbaar. En dan komt de 10 er zeker aan ;)

Helder, duidelijk en conform afspraak.

Al meer dan 25 jaar tevreden klant van Habo. Dat zegt genoeg!

top

goede service en vakbekwaam

Een eerlijk en oprecht bedrijf

Hier word ik als klant GEHOLPEN! !!

Super geholpen

Prima bedrijf

Ze houden zich aan de afspraken en kon er zelfs op zondag terecht op afspraak!

Handelsweg 8

7826TC Emmen