Fijne garage

Mensen die met je meedenken en afspraken makomen.

Doen wat ze zeggen en informeren je op tijd voor eventuele kosten

Volgende apk en bandenwissel als ook de beurten gewoon weer HABO

Professioneel

Zeer tevredenl

Wel lange wachttijden door drukte

staat altijd klaar

top al meer dan 40 jaar nooit geen probleem

Accuraat

Zeer goed en fijn bedrijf

Toppers fantastisch bedrijf, vriendelijk personeel

zo als het hoort

Vriendelijk geholpen, op tijd een bakje koffie en een mooie deal gesloten

Goed en duidelijk over de werkzaamheden

Een 10 voor klantvriendelijkheid & service.

Prima service, ik ga er al jaren heen

Ik ga al jaren naar de habo en heb nog nooit wat te klagen gehad. Altijd met een beurt en apk erheen gegaan en altijd goed geholpen. Als er wat meer gedaan moest worden dan verwacht wordt ik altijd keurig eerst gebeld en leggen ze mij het in Jip en Janneke taal duidelijk uit. (Ik heb geen verstand van auto’s)

goede service

goede service en klant vriendelijk.

Alles is prima verlopen.

Alles is goed gegaan.

Eerlijke en vriendelijke bediening

Denken in het voordeel van de klant. Eerlijke en vriendelijke bediening

Fijn,deskundig en zorgvuldig geholpen

Moest de keuze maken om een andere auto te kopen. Fijn dat de mensen van de garage je kennen. En helpen en advies geven.

Ik word bij habo vriendelijk en met respect ontvangen. s klant be

Zeer goede service en vakbekaam personeel . Duidelijke uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden.

Vriendelijke mensen

Deskundig behulpzaam en goede service

Gewldig snel en goedkoop en goed geholpen

Je bent hier nog echt klant . Men helpt je vakkundig beste bedrijf wat er is in Emmen en omstreken

Prima garage met zeer vakkunding en klantgericht personeel

Zeer klantvriendelijk, altijd overleg naar de klant bij gevonden afwijkingen. Vakkunding

Goed bedrijf

Goed geholpen en fijne vriendelijke verkoper.

Fijne mee denkende mensen we hadden eerder andere keuze gemaakt maar deze is beter fijne gesprekken gehad

Al jarenlang goede ervaring met dit prima auto bedrijf.

Na 17 jaar zochten wij een nieuwer type auto. Wel weer een MB type B want dat concept en de kwaliteit bevalt ons nog steeds bijzonder goed. Aanbod is er genoeg in heel het land maar wij wilden een auto kopen in Emmen en als het even kon bij HABO. Altijd goede ervaringen met dat bedrijf en dat is in de huidige tijd veel waard. Bij EvertJan, de verkoper, een zoekvraag neergelegd. EvertJan verzorgt regelmatig naast hun eigen aanbod uit voorraad , de aankoop voor klanten bij het aanbod van collega,s elders in het land. En zo kregen wij in korte tijd enkele passende aanbiedingen. Een MB in Hengelo stond ons erg aan en wilden we graag kopen. HABO heeft de auto daar ter plekke bij die collega gekeurd en goed bevonden. Na nog een uitgebreide grote beurt in Emmen is HABO bereid tot 12 maanden garantie en werd de auto van ons. Een beetje trots met deze prachtige auto (wat een luxe ) hebben wij vooral een goed gevoel over deze toch grote aankoop. HABO met EvertJan en technische mederwerkers enorm bedankt voor jullie hulp. Familie Remkes

vlot, vriendelijk en adequaat

alsvoren

Elke keer weer een meer dan prima service.

Altijd weer een prima service, met ook altijd de nodige klantvriendelijkheid.

Handelsweg 8

7826TC Emmen