Vlotte service

Fijn dat er een leenfiets was!

service zoals service verwacht mag worden

positief, afspraak gemaakt,op tijd aanwezig en direct geholpen.

Precies zoals het hoort bij een auto garage niks meer niks minder.

Ik heb alleen maar hele goeie ervaringen met Habo altijd nette goeie service. En met mijn nacht ritme ivm mijn werk houden ze ook heel goed rekening. Niet bellen voor kleine dingen als de auto bij de garage staat en als ze wel iets groots tegenkomen eerst mijn vader bellen als het nog te vroeg is om mij te contacteren. Zelf een keer dat ik uit de nachtdienst kwam maar geen vervoer had dat ze mijn auto bij me thuis neer hadden gezet terwijl ik sliep en dat de rekening wel via de mail gestuurd werd.

De communicatie en afspraken worden prima nageleefd.

De auto moet weer APK-gekeurd worden. De afspraak , de planning , kortom alles klopt.

Snel, goed en gezellig

Zoals aangegeven

Top service

Vriendelijk en goed vakbekwaam

Fijn bedrijf met fijne mensen

Topservice weer geleverd

Tot onze verrassing ook nog de auto gewassen en uit gezogen afgeleverd

Dat is ons nog nooit overkomen.

Alles volgens afspraak geregeld

Vriendelijk en hulpvaardig en goede service

Klantvriendelijk en eerlijk

Vakkundig advies en we ze zeggen doen ze ook!

Kort en snel geholpen.

Snelle en eerlijke service

In verband met weinig km advies van kleine ipv grote beurt. Wel zo eerlijk dus. Op dag van onderhoud voor het halen telefoontje over kosten. Leenauto geen probleem.

In elk opzicht gewoon goed

Gewoon goed

IK ben goed geholpen.

Alles is volgens mij prima gedaan.

Top autobedrijf

Goed geholpen

Zeer goed behandeld

Dikke prima.

Was weer prima voor elkaar.

Heel goed

heel kundig

gewoon goed

net bedrijf, betrokken medewerkers, behulpzaam

Super bedrijf

Mijn auto lampje bleef branden. Iets met de ontsteking. Gelijk door gereden naar Habo en monteur uit gelezen. Bobine werkt niet goed. Gelijk actie nieuwe opgehaald en gemonteerd. Super snel. Mijn dank aan alle monteurs en Vincent natuurlijk. Super.

Stabiel goed.

Auto aangeschaft via autobedrijf Habo. Niet via de klassieke weg via showroom of aanwezige voorraad maar met een redelijk specifieke wensenlijst waar de nieuwe auto aan moest voldoen. Had hier geen haast mee dus voldoende de tijd om tot een eventueel succes te komen. Hadden deze aanpak ook met mijn vorige auto succesvol kunnen afhandelen. De wagen werd gevonden en kwam door hun expertise keuring waardoor ook deze keer de deal kon worden bezegeld. PS: Maak al geruime tijd gebruik van de diensten van autobedrijf Habo, ook voor onderhoud. Al meerdere beoordelingen geschreven maar nooit 5 sterren toegekend. Er moet altijd ruimte voor verbetering zijn. Deze keer echter afgeweken, dit gebaseerd op jarenlange tevredenheid. Enorm bijzonder, in mijn beleving, als je dit zo lang presteert. Vandaar.

uitstekend

staan gelijk voor je klaar

Jammer dat defect niet was opgelost

Dat dus

Handelsweg 8