Fijne goede behandeling

Dit was de eerste keer dat ik voor een beurt bij HABOben geweest Prettige behandelingen km zeker terug

zeer goede en snelle service en vakkennis

probleem met auto binnen dag opgelost

Meedenken is belangrijk Dat diet deze garage..

Altijd super service!

Maakt niet uit waar je voor komt, voor een andere auto of er iets aan de auto kapot, je wordt altijd vriendelijk en goed geholpen!

Prima werk

Meedenken. Uitleg, efficiëntie. Top

Beter garage vind je niet

Al sinds 1989 onze garage. Altijd de beste service

(heel) goed geholpen en met veel vertrouwen!

Een paar maanden geleden hebben wij een auto bij jullie gekocht (Peugeot 107). Goed geholpen en om mijn onzekerheid weg te nemen, 3 maanden coulance afgesproken. Vorige week was er iets stuk aan mijn auto (en ook al waren de 3 maanden net voorbij) en gelijk tussendoor super geholpen! Wij zijn zeker heel tevreden en dat maakt dat wij vanaf nu alle controles etc. bij jullie komen doen! Top!

Fijne garage

We zijn goed op de hoogte gehouden over wat er vervangen moest worden bij de auto. Ook nog goed geholpen met de autoradio die er na de grote beurt af was er weer op te zetten!!!

Auto gekocht perfecte aflevering

Ze helpen altijd!!

Bij het niet meer kunnen starten van de auto is telefonisch hulp geboden, waardoor het euvel vrij makkelijk weer was opgelost.

Uitstekend!

Vlotte hulp, vriendelijk en kundig personeel, eerlijk over de prijs en er wordt met je meegedacht. Super service!

Geweldige service

Fantastisch.

Goed bedrijf

Vertrouwen

Prima onderzoek en verhelpen storing

Deskundige diagnose en verhelpen van de storing

Fantastisch

Top service!

Top bedrijf

HABO denkt met je mee en doet uitstekend werk

Altijd prima

Er wordt altijd goed voor mijn bus gezorgd en gerepareerd

Altijd correct , vriendelijk , vakbekwaam

Goed advies . Geven vooraf duidelijk aan wat de kosten zijn van reparaties en wat er komende periode te verwachten is.

Professioneel

Zeer professioneel personeel .Persoonlijke en vriendelijke benadering en altijd staat de koffie klaar . Mooie auto gekocht .

Altijd het beste voor mijn auto!

Een garage die altijd met je meedenkt, en volkomen reëel is ten aanzien van wat er aan je auto moet gebeuren. Goed voor de portemonnee en heel goed voor het milieu (wat niet nodig is, gebeurt ook niet). Altijd geweldig advies! En men zorgt voor je auto alsof het de eigen auto is. Ik ben al 10 jaar vaste klant en zéér tevreden!!!!!!!

Prima bedrijf

Altijd goede communicatie

Uitstekende service

Prima kwaliteit, oprechte aandacht

Goed geholpen

Ervaren personeel goede service

Goede service vriendelijk personeel. Altyd overleg mogelijk.

Adequaat & communicatief WERKZAAAM (goeie koffie trouwens…)

zie boven

Handelsweg 8