Auto gekocht

Door grote pech met mijn huidige heb ik hier een auto gekocht. Het personeel heeft ons vriendelijk geholpen. Voor een test rit moest de hele showroom omgebouwd worden. Dit was geen probleem. Tip een extra uitgang voor de auto's is wel handig.

Altijd goed

Alles snel geregeld, altijd keurig

mijn ervaring een top garage.

mijn ervaring vriendelijk receptie en top monteurs.

Deskundig en klantvriendelijk

Klantvriendelijk en behulpzaam

veel ervaring en goede service

Vriendelijk en kundig personeel

Goed geholpen. Niet opdringerig. Prima service. Kom zeker terug. In dit geval ook voor nieuwe banden.

Zoals altijd weer perfect geholpen

Zoals het hoort.

Weer netjes geholpen zoals het hoort Bij groot onderhoud tussendoor nog gebeld wat er extra zou moeten gebeuren. Auto weer goed en netjes

Uitstekend geholpen (wederom)

Auto voor een probleem met de airco heen gebracht, probleem is netjes verholpen en vragen achteraf zijn keurig beantwoord. Tijdens het onderhoud aan de airco is er door de monteurs ook een ander defect vastgesteld en meteen verholpen. Habo is in mijn ogen een vakbekwame garage die verder kijkt dan enkel het gemelde defect. Zo ga je met een goed en veilig gevoel de weg op!

Heldere communicatie

Meedenkend

Altijd tijd voor de klant!

Goede service!

Geweldige service en kwaliteit

Habo stelt veel in het werk om de klant tevreden te krijgen op het gebied van kwaliteit, levertijd en prijs en slaagt daar al jaren in !

Top service

Gewoon goed

Goede service, klantvriendelijk

Fijne ervaring

Goede service en vriendelijk personeel

Altijd tot volle tevredenheid

Nooit klachten

Een bedrijf wat vertrouwen schept.

Na eerst jaren alleen voor banden seizoenwissel van hun service gebruik te hebben gemaakt nu ook, nadat officiële dealer stopte, voor het 2de jaar, met vol vertrouwen, groot onderhoud en apk door hun laten verzorgen.

goede service

snel en vriendelijk

Super service!

Vlot en vriendelijk geholpen

Ik werd keurig geholpen bij de receptie Fiets mee gekregen ,want de auto moest een jkleine beurt hebben Berichtje gekregen, dat hij klaar was

Goed werk verricht!

Goede zaak altijd behulpzaam ook al hebben ze het druk

Top bedrijf

Zeer vriendelijk en goed geholpen

Handelsweg 8

7826TC Emmen