Altijd goed

Altijd goed

Vriendelijk, oplossingsgericht en berekenbaar

Al jaren goede service en problemen worden adequaat opgelost

Altijd perfecte service

Zoals altijd ook nu weer alles volgens afspraak.

Prima bedrijf

Aardige mensen

Goed geholpen

Netjes en correct

Ford puma gekocht. Alles netjes volgens afspraak en correct afgeleverd.hier nemen ze tijd voor de klant. En word u op de hoogte gehouden over het verdere verloop voor dat u de auto ophaald.

Ben zeer tevreden.

Geen verassingen, gewoon snel en profesioneel.

We gaan weer met vertrouwen de weg op!

Deskundinge vakmensen in de garage, klant- en servicegerichte eigenaren. Al jaren gaan wij met vertrouwen de weg op omdat onze auto in goede handen is!

Fijne, betrouwbare garage

Denken altijd fijn mee aan een oplossing

Alles is top ; topservice en top-garage .

Alles gaat op een ontspannen , prettige wijze. De afspraak maken , de ontvangst en de werkzaamheden aan de auto worden allemaal op top niveau uitgevoerd. Kortom : een absoluut top - garage !

Prima meegedacht om auto te vervangen

Al meer dan 20 jaar het vaste adres.

Al meer dan 20 jaar het vast adres voor onderhoud, bandenwissel en vorig jaar via een zoekopdracht een nieuwe auto aangeschaft. Met volle tevredenheid.

Al tientallen jaren heel tevreden klant van Autobedrijf HABO en beveel ze graag aan

Fijne service en altijd meedenkend naar een zo goed en kostenbesparende mogelijk oplossing bij onverwachtse kosten

Goeie en snelle service. Zeer vriendelijk ook

Goed bedrijf

Na tevredenheid geholpen voor de vierde keer auto gekocht duidelijk klant vriendelijk

Perfect geholpen en goede service!

Netjes uitgevoerde grote beurt en APK. De auto stond blinkend schoon (van binnen en van buiten) klaar. Fijn die extra service!

Alles via vlotte afspraak .

Vlotte afhandeling na wat noodzakelijke reparaties. Klaarstaande e-bike prima oplossing om heen en terug te rijden .

Goeie service

Altijd correct en goed geholpen

Altijd correct en betrouwbaar

Goede service!

Fijne communicatie vooraf over wat er allemaal gedaan moet worden en hoeveel het kost.

Onze auto heen gebracht voor de apk. Er bleek het één en ander aan te mankeren en hierdoor kon de auto niet goed gekeurd worden. We werden netjes op de hoogte gebracht van de situatie en in overleg werden de herstel werkzaamheden uitgevoerd. Personeel houd je goed op de hoogte van de status en de eventuele kosten.

Prettige aanschaf van nieuwe auto

Vandaag naar Emmen gereden om een andere auto. Na 3,5 uur rijden bleek dit niet voor niets te zijn. Een mooie Ford Fiesta stond in de showroom. Na een prettig ontvangst en proefrit besloten de auto aan te schaffen. Net onderweg nog een mankementje ontdekt wat na het terugrijden gelijk vakkundig werd opgelost. De terugreis verliep probleemloos met een prima auto. Bedankt!

Een degelijk en klantgericht bedrijf.

In deze overspannen tijd is het lastig om op korte termijn een afspraak te maken. Dat gold ook voor mijn afspraak om de auto te laten uitlijnen. Toen ik aangaf bang te zijn dat de voorbanden onregelmatig zouden afslijten in die periode werd er nog eens goed naar de agenda gekeken. Vervolgens werd de afspraak een maand naar voren gehaald Wat mij betreft:TOP!

Goede en snelle behandeling

Correcte en goede afhandeling van de afspraak

supertop!

Heel snel mijn ruitenwissers vervangen!

Handelsweg 8

7826TC Emmen