Geweldige service.

Terwijl de monteur de banden verwisselde genoot ik van de heerlijke chocolademelk en de pepernoten.

Eerlijk,en geen verkoop praatjes

Vandaag een andere auto gekocht bij Habo, geen verkoop praatjes. Hopelijk hebben we veel geluk met onze nieuw aankoop. Goede contact gehad met Marnick

Top service

We hebben onze eerste auto hier gekocht en we zijn teruggekomen voor de apk & kleine onderhoudsbeurt. Erg zijn tevreden & zullen daarom ook de volgende keer weer terugkomen. Top service & open en eerlijke communicatie.

Goed overleg en afspraken maken. Jammer dat de wachttijd is opgelopen door personeelstekort. Maar dat heeft niets met de kwaliteit van de service te maken.

TOPPIE!!!!!!

Auto van buiten en binnen schoon!! SUPER BEDANKT!!!

Uitstekende garage vakkundig vriendelijk en komen afspraken altijd na !

Wij hebben voor 3,5 jaar geleden een gebruikte Kia Venga gekocht bij Habo waar we zeer over te spreken zijn. Ook over de service c.q beurten zijn we zeer tevreden altijd vlot geregeld en belangrijk de garage denk met u mee . Wij zouden deze garage iedereen aanbevelen.

Fijne, behulpzame garage.

Online een afspraak gemaakt voor de jaarlijkse beurt en APK. Ik werd keurig telefonisch op de hoogte gehouden van de werkzaamheden die gedaan moesten worden. Bij het ophalen was de auto gewassen en uitgezogen, top!

Eerlijk, professioneel en vriendelijk.

Mijn nieuwe auto aanschaft bij Habo, goed geadviseerd door het personeel en een eerlijke prijs voor mijn eigen auto gekregen. Ook voor het onderhoud van mijn nieuwe auto blijf ik bij Habo, want hierover was ik al lange tijd tevreden.

Top geholpen weer

**********!!!

Super slechte ervaring. Eigenaar erg onbeschoft. Dure rekeningen en auto kwam niet door de apk moest voor 400 euro aan gebeuren. Naar een andere garage gegaan en toen kwam hij er wel door. Niet heen gaan!!

dik te vreden

goede service

Goed personeel en klantvriendelijkheid

Een goede service en kwaliteit

Snelle en goede service!

Goede service en snelle reparatie van mijn auto.

Geweldig bedrijf.

Super klantenservice.

De beste garage van Nederland!

De klantvriendelijkheid, de technische kennis en vaardigheden van de monteurs, het meedenken in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden...............en dat elke keer opnieuw.....................voor ook nog eens een alleszins redelijke prijs..................... Ik ben enorm gehecht aan mijn auto, en ook dat gevoel is bij deze garage in zeer goede handen. Wat een absolute TOP - garage met een TOP - leiding en TOP - medewerkers!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prima service vandaag.

Prima service.

Goed en vriendelijk personeel

Vandaag voor een kleine beurt geweest.Kon er op wachten onder het genot van een kop koffie. Goed en vriendelijk personeel die de tijd voor je neemt.

Super vriendelijk

Zeer attend. Leveren ook goed werk. Ben zeer tevreden

Gewoon top

Gewoon toppers

Lekke band

Goed en vakkundig geholpen zo even tussendoor bedankt mannen

Betrouwbare garage

Al 25 jaar laat ik met plezier mij auto onderhouden door deze garage..plezierige en behulpzame medewerkers..top..

snel geholpen

klantvriendelijk goede monteurs

Geweldige service. Snel en professioneel.

Snel geholpen en weer op weg.

Altijd geweldige service

Wordt altijd goed geholpen, nooit verrassingen.

Geweldig geholpen alle tijd voor de klant in een ontspannen sfeer

Handelsweg 8

7826TC Emmen