Laden reviews...
8 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen steeds de vriendelijke eigenaar, heldere communicatie en betrouwbare service. Verschillende beoordelingen benadrukken duidelijke uitleg en eerlijke prijzen. De algehele ervaring was zeer positief en veel klanten raden het aan.
vlot geregeld rekening houdend met nodig gebruik auto
1 June 2026
lucas
Achterveld
telefonisch contact gezocht , helder keuze menu . vriendelijk te woord gestaan . afspraak gemaakt , tijd om rond te kijken , heldere communicatie. vriendelijke eigenaar ,met kennis van zaken, goed gevoel bij ,
14 March 2026
Gert Jan
Nijkerk
Netjes geholpen met het kopen van een andere auto, zeer behulpzaam.
22 February 2026
Wim
Dodewaard
We zijn ontzettend goed geholpen bij de aankoop van onze nieuwe auto. Zeer kundige garagehouder!
6 December 2025
Hester
Harderwijk
Prettige communicatie. Komt alle afspraken na. Heel goed gevoel over deze garage.
25 September 2025
Arjan
Deventer
Heel goede service!
24 September 2025
Tjeerd
Leusden
Fijne garage. Met de eigenaar is het goed zaken doen. Inruilprijs van mijn auto was reëel. Garagebedrijf kan ik iedereen aanbevelen.
10 September 2025
Theo
Duiven
T ROC opgehaald, goeie uitleg, set LM velgen met W banden erbij gekregen en bij gewerkt wat afgesproken was. Geen blad bla bla.
2 August 2025
Rob
Amsterdam
Na een grote onderhoudsbeurt van mijn fijne VW t-cross voelt het alsof ik weer in een nieuwe auto rijdt.
25 July 2025
Conny
Zeist
Zeer positieve ervaring met Vakgarage ter Veld. Vakkundig en prettig geholpen. Van het eerste belletje tot het afleveren van mijn nieuwe auto. Ik zou het anderen zeker aanraden.
4 July 2025
Annelieke Methorst
Zaandam
Vriendelijk geholpen en vlotte levering
13 June 2025
Rien van de Beek
Barneveld
We zijn heel blij met onze Škoda kamiq monte Carlo !
11 June 2025
Tom
Nijverdal
Fijne garage, doen wat ze beloven, houden je als klant op de hoogte, dus geen verrassingen achteraf! Heel tevreden!!
15 May 2025
Olga
Leusden
Na elke autoonderhoud schrikken wij van de enorme rekening. Vorige week alleen een APK keuring laten uit voeren. Ook dan wordt de hoogste prijs berekend. Apk prijzen liggen tussen de 19 euro en 70 euro. Wij betaalden tegen de bovenste lijn, 66,99 euro
Beveelt niet aan
6 May 2025
Marijke van Dijk
LEUSDEN
Goedendag Fam van Dijk
Wat jammer dat jullie ons niet waarderen en ons beoordelen met een laag cijfer.
Ik wil graag even toelichten waarom wij vinden dat jullie ons niet juist beoordeeld hebben.
De kosten van de apk verschillen per garage, een losse apk keuring word berekend, indien u de apk combineert met een onderhoudsbeurt worden de apk kosten niet doorbelast, wij hebben u nadat wij de auto beoordeeld hebben gebeld dat de auto aan onderhoud toe is maar u wilde geen kosten aan de auto maken, en u zei dat als er kosten aan de auto zouden zitten i.v.m. de keuring WIJ die kosten voor reparatie maar moesten betalen, dit is natuurlijk erg vreemd het is tenslotte u auto.
Wij kunnen auto`s maken en daarom zijn wij aangesloten bij Vakgarage en wij onderscheiden ons door goed advies te geven voor onderhoud of reparatie aan u auto, wij kunnen geen tarieven rekenen zoals dit bij de beunhaas gebeurd maar rekenen markt conforme prijzen.
Wellicht kunt u de moeite nemen om de eerdere beoordelingen te lezen, daarin kenmerken wij ons zeker niet zoals door u aangegeven dat wij altijd te duur zijn.
Nogmaals bedankt voor u review maar wij vinden dit niet terecht.
Eigenaar Ronald is een prettig persoon, Geen verkoop praatje. Hij straalt eerlijkheid en vertrouwen uit. Echt een garage waar je veilig een auto kunt aanschaffen. Dit was onze tweede aankoop bij hem.
22 April 2025
Anton
Nunspeet
Vorige week een auto gekocht bij Vakgarage Terveld met zeer goede service, klantvriendelijkheid en meedenkend. Bedankt!
5 January 2025
Sanne
Tilburg
Wij werden zeer prettig en kundig geholpen. Ronald is een verkoper die het snapt! Een fijne ervaring, dus wij bevelen deze garage zeker aan!
29 November 2024
André en Hilly
Goor
Netjes en vriendelijk geholpen bij de aanschaf van “onze nieuwe T-roc”.
23 September 2024
Gert
Westbroek
Nette garage met mooie auto’s. We zijn erg goed en proffesioneel geholpen door de heer Koops. Betrouwbare garage, zeker aan te raden!
4 September 2024
Mynke
Cuijk
Voor het eerst hier een auto gekocht. En erg tevreden over de gang van zaken. Een heerlijk no nonsens bedrijf wat doet wat het belooft. Na een proefrit wat kleine dingen aangegeven bij Ronald. Deze zouden bij koop netjes opgelost worden en dat zijn ze ook. Een recht door zee bedrijf zonder loze praatjes.
3 September 2024
Willem
Ede
De eigenaar nam de tijd voor ons en dat in zijn vrije avond super ook met het ophalen werd er niet ook mee gedacht met ons ook weer avonds mannen ga zo door
20 April 2024
Wilco van Lente
Genemuiden
Vorige week bij Vakgarage Terveld een Vw T-rock gekocht, de service was in één woord geweldig We werden vriendelijk geholpen, gelukkig niet zo een glade verkoper maar iemand die er echt verstand van had. We hadden het na de proefrit over een paar kleine dingen gehad bijvoorbeeld hoe lang kan ik nog doen met de banden, rem schijven en bij de voorkant van de gril zat wat. De dag dat ik de auto kwam halen waren die kleine dingen allemaal verholpen en hij had er ook twee nieuwe banden op gedaan ook al kon ik daar nog wel een jaartje mee door. Wat een service is dat!
13 April 2024
Prima geholpen
7 March 2024
Ronald
Leusden
Fijne garage klantvriendelijk en het ziet er netjes schoon uit
7 March 2024
R Lassche