Klantvriendelijk. Kom al meer dan 30 jaar bij Klaaysen. Mensen altijd goed aanspreekbaar. Goed advies en hulp. Bij problemen met de auto kun je direct komen en lossen ze het indien mogelijk direct op. Zoniet dan een leen auto. Wensen Klaaysen en medewerkers een goede toekomst toe.
Zij zijn service- en klantgericht. Het personeel is vriendelijk en goed benaderbaar, en als ze met de auto bezig zijn is het geen probleem als je over hun schouders mee kijkt. Ik ben al 8 jaar een tevreden klant.
Heel fijn en leuk bedrijf waar service voorop staat. Fijn personeel.
Ben blij met mijn mitsubishi.źijn al 8 jaar klant,komen er niet zo vaak maar als we wel gaan voor een servicebeurt o i d ,worden we altijd goed en vriedelijk geholpen
Zeer correct; geven een goed advies. Je wordt er snel en accuraat geholpen.
Geweldige ervaring! Persoonlijke aandacht, maatwerk en ambachtelijk professioneel. Heel plezierige afhandeling bij onze aankoop Daihatsu Terios en inruil Sirion. Fijne en betrouwbare garage die vertrouwen geeft. Aanrader! Daar komen we graag voor uit Amsterdam aanrijden!
als trouwe klant komen we elk jaar weer terug om een nieuwe auto te kopen,goeie inruil prijs en altijd vriendelijke verkopers.kopen graag elk jaar hier de auto.ook de monteurs in de garage zijn nooit te beroerd om te helpen als je ze wat vraagt.gewoon top.
fijn personeel en goede afhandeling bij problemen wordt snel geholpen,als het kan de zelfde dag nog zeer goede service
Supper bedrijf helpt je goed
Al zeer lang vaste klant. Goede service en prettig om mee te onder handelen , helpe je bij problemen en weten deze meestal voor beide partijen goed op te lossen
Het is inmiddels 2 jaar geleden dat wij kennis hebben gemaakt met Klaaysen Auto\'s B.V.. Wij hebben bij dit bedrijf een Mitsubishi Space Star gekocht. De koop verliep op een uitermate plezierige wijze en ook al onze vragen daarna werden deskundig en zeer plezierig opgelost. Wij ervaren dit bedrijf als eerlijk, betrouwbaar en deskundig. Iets wat je tegenwoordig niet vaak meer tegen komt.
Sinds 2 jaar ben ik klant bij Klaaysen Auto\'s. En ben erg tevreden over de service van dit bedrijf.
Kan kort zijn: NIETS DAN LOF !!! Was tot 2008 altijd mijn eigen beunhaas, omdat ik \'garages\' altijd te duur vond.... Bij Klaaysen moet natuurlijk óók \" de kachel branden\' , maar nog nooit zo\'n positief \'meedenkend\' bedrijf meegemaakt als het om kostenbeheersing gaat voor de klant ; met een service, die eigenlijk niet meer van deze tijd is, maar uit vervlogen tijden!
vriendelijk personeel men wordt snel geholpen en kleine reparaties worden tussen door verholpen,als dit mogelijk is ben al jaren bij deze garage ,en zal niet zo snel overstappen naar een andere
heel vriendelijk personeel wordt snel geholpen als het lukt worden kleine reparaties tussen door verholpen
Telefonische afspraken worden altijd zeer correct nagekomen.. Tijd is tijd! Ook al kom je van Terschelling. Een eventuele leenauto is altijd beschikbaar en staat klaar om onze wachttijd aangenaam te maken en enkele boodschappen te doen. Prima behandeling waarvoor onze oprechte dank.
Ben al vele jaren klant bij klaaysen, maar de service is nog steeds optimaal.
De auto is zo goed dat een garage over bodig is.
de service is altijd goed het personeel zijn werk goed doet de koffie staat altijd klaar daarom is het fijn om bij een goeie Daihatsu dealerte zijn
Via de site een afspraak gemaakt, per mail bevestigd. Nog eens extra gevraagd of er op het gewenste moment en vervangende auto beschikbaar was, daar een tweede bevestigende mail over gekregen. Wat bleek? Net als de beurt daarvoor wéér niets geregeld... Waardeloos. Gelukkig dit keer niet ongevraagd reclame op de auto geschroefd...
onze ervaring met dit bedrijf is zeer goed zij staan altijd direct voor ons klaar met wat voor een probleem ook
Onze ervaring is , de klant vriendelijkheid ,je word netjes te woord gestaan ,voor eventuele kleine reparaties helpen ze direct en dat vind ik wel wat waard . En de koffie staat altijd klaar .