Prettige heldere communicatie, goede en snelle service!
Heb je een vraag over, of een probleem met je auto, dan krijg je een vriendelijk luisterend oor, een goede raad of diagnose en volgt een adequate oplossing.
Dertig jaar geleden kochten wij onze eerste auto. Het moest een betrouwbaar en betaalbaar wagentje worden. Onze eerste keus was een Daihatsu Cuore. De Daihatsudealer in onze woonplaats was opgeheven en hierdoor kwamen we bij garage Klaaysen in Wezep terecht. Onze eerste Daihatsu Cuore een occasion, kochten we bij de vader van de huidige directeur. Dit eerste contact gaf direct een goed en vertrouwd gevoel. Meerdere Cuore’s zowel nieuw als gebruikt, hebben in de voorbije jaren ons en onze kinderen van A naar B gebracht. Enkele weken geleden kochten we een Daihatsu Sirion 2 een occasion, maar weer met het zelfde, goede, gevoel van weleer. Voor de vele goede contacten en de verleende service in al die jaren, onze welgemeende dank voor het team van Klaaysen Auto’s uit Wezep.
Originele beoordeling
Vriendelijke mensen. Geweldige service. Je kan er met al je vragen terecht. Ik zal zeker deze garage bij andere aanbevelen. Wij zijn uiterst te treden.
Gekomen voor een Mercedes CLA en uiteindelijk weggegaan met een Mercedes C400. Super fijne auto, netjes onderhouden, bij ophalen netjes verteld hoe alles werkt in de auto. ook redelijk goede prijs gekregen voor inruil.
Dit is mijn 3e auto gekocht bij jullie en steeds heb ik weer een goede ervaring beleefd Alle tijd ...goede uitleg ...vriendelijk en heb het gevoel dat ze naar je luisteren ...wat je graag wilt Niet opdringen .hopelijk heb ik net zoveel plezier van mijn mooie auto ...als de vorige keren Heel hartelijk dank
Heel vriendelijk ontvangen en helemaal niet opdringerig en meteen geslaagd met een mooie auto. Dat is de rit van bijna 2 uur wel waard geweest.
fijn en vriendelijke mensen om zaken te doen een zeer vriendelijk bedrijf op en top
Komt afspraken na en wordt op de hoogte gehouden met alles en piet neemt de tijd voor je en koffie
Klaaysen is sinds jaar en dag de autodealer waar mijn familie naartoe gaat. Een nieuwe of andere auto kopen is niet alleen een zakelijke transactie, maar ook iedere keer een sociale aangelegenheid. Eerlijk advies met een kopje koffie. Een aanrader, als je op zoek bent naar een betrouwbaar adres.
Wij kwamen via internet uit bij Klaaysen auto's, konden buiten openingstijden op bezoek komen, een proefrit maken en vriendelijk geholpen. Alles naar behoren geregeld. Er werd ruim tijd voor ons genomen. Tevreden over auto. Klein minpuntje; onze auto betrof een franse import, met een frans instructieboekje, wel boekje gedownload via de toyota site, een papieren versie zou nog geregeld worden door toyota nederland
Wij waren al enige tijd opzoek naar een Seat Leon FR. Na een aantal auto dealers te hebben bezocht waar wij geen fijn gevoel bij hadden, ervaarden wij na enkele minuten bij Piet het tegen over gestelde. Erg ontspannen sfeer en geen gladde verkoop praat. Eerlijk en oprecht. Hiernaast was de auto (niet geheel onbelangrijk) ook helemaal naar onze wens. Auto keurig gepoetst voor onze komst en kregen alle tijd voor een testrit. Afspraken werden na gekomen en de auto is op en top aan ons verkocht/afgeleverd. Wat een super ervaring bij dit bedrijf met het kopen van onze eerste (volwassen) auto! Wij raden dit bedrijf aan iedereen aan.
Mijn vrouw en ik hebben de in de afgelopen jaren meerdere gebruikte auto’s van verschillende merken bij KLAAYSEN gekocht. Alle auto’s voldeden helemaal aan de beschrijvingen en kenmerken die door de eigenaar en/of verkoper werden gegeven. Altijd zeer goed geholpen en van advies voorzien. Ook bijbehorende wat persoonlijker gesprekjes werden door ons als zeer positief ervaren. Ook hebben wij goede ervaringen en daardoor veel vertrouwen in het garage personeel o.l.v. een deskundige bedrijfsleider
Ik was al enige tijd op zoek naar een Mercedes A- klasse. Maar gezien bouwjaren en km. standen waar ik naar zocht bleken de meeste auto`s vier of vijf eigenaren te hebben gehad en waren erbij met forse gebruikssporen. Ook de inruilmogelijkheden deden mij vaak de wenkbrauwen fronsen. De een ging allerlei euvels opsommen, de ander bood een beledigend lage prijs. Totdat ik de site van garage Klaaysen vond die een mooie Mercedes- A van een 2e eigenaar aanbood en goed was onderhouden. Ik nam kennis van de vele positieve reviews en kwam tot de ontdekking dat dit niet was overdreven. Wat een goede garage! Dat was ik niet gewend. Zowel Jerry, die met pensioen gaat als Piet die de zaak overneemt, presenteren zich als een "dorpsgarage" waar bekendheid en kwaliteit de boventoon voert. Piet nam alle tijd en rust voor goede voorlichting en had ook goed kennis van zaken. Hij had ook begrip voor details waar ik naar vroeg. Zo vond ik bijvoorbeeld de wielbouten er niet mooi uitzien. En Piet zegde toe dat hij dit in orde zou laten maken! Toen ik de proefrit maakte kreeg ik gelijk het gevoel: dit is hem! En bij terugkomst had Piet al in klad een aantal gegevens genoteerd met tevens een goede inruilprijs voor onze Audi A4. Zonder afdingen of commentaar. Kortom, het geheel was vertrouwenwekkend en bij aflevering kregen wij een mooie, goed verzorgde 'nieuwe' auto. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen! Bedankt Jerry en Piet.
Zeer prettig geholpen door Piet Vermaning met de koop van onze Hyundai Kona. Perfecte aflevering, tijdens de koop zou er 1 band vervangen worden, maar het zijn er 4 geworden op kosten van de garage. Gewoon TOP
wij waren op zoek naar een jong gebruikte Mercedes Benz cla. En ja hoor bij klaaysen stond de auto zoals wij hem graag wilden hebben. Nou Vanuit Valkenburg aan de Geul naar Wezep gereden,wat dus een behoorlijk eind is.Eindelijk aangekomen zeer fijn en vriendelijk ontvangen,sloten koffie gedronken proefrit gemaakt,en een goede prijs met zeer goede afspraken overeengekomen. Toen wij de auto konden gaan halen had deze niet alleen nieuwe banden,ook de remschijven,remblokken en accu waren vervangen alles inbegrepen bij de afleverbeurt Kijk dat noem ik nu service,en daarom rijden wij dus 250 km. Bedankt Jerry en Piet
Na heel lang zoeken vond ik bij Klaaysen de auto van mijn dromen. We moesten er wel een eind voor rijden maar het was de moeite meer dan waard. Vriendelijke en kundige mensen. Goede zaken kunnen doen en na de verkoop bleek ook de after sale goed! Aanrader
We hebben er een auto gekocht en de oude er op in geruild. En alles is zeer fijn en goed verlopen.
De sfeer was erg ontspannen en prettig. De medewerkers die ik heb gesproken waren zeer vriendelijk. Er werd niet gepusht en er was ruim de tijd om over de auto te informeren en een proefrit te kunnen maken. Ook na de aanschaf van de auto werden mijn vragen snel beantwoord. Ik ben heel blij met de auto, en tevreden met de service van dit bedrijf.
Ontspannen en kundige mensen, daar bij Klaaysen. En nog belangrijker: een fijne auto waar we veel plezier van hebben. Het was de rit vanuit Amsterdam zeker waard.
een afspraak gemaakt met Piet voor een proefrit met een subaru legasy en dat is goed bevallen, een fijne stille auto en de inruil prijs van mijn oude auto was oke, rijd nu een paar weken in mijn subaru en ben zeer tevreden echt een fijne auto.
Goede service en super correct. Wederom mijn auto daar gekocht en in onderhoud bij hen. Na 1 jaar voor de eerste beurt weggebracht. Achterbanden waren dringend aan vervanging toe....... auto gekocht in nieuwstaat en na 12.000 km banden vervangen? Beurten worden goed uitgevoerd en zijn redelijk qua kosten. Echter wel een tip: geef aan , dat je wil weten als er wat vervangen wordt ( geen apk issue ) , dan heb je ook geen onverwachte kosten.
We waren op zoek naar een gebruikte auto en kwamen via de site gaspedaal terecht bij de firma Klaassen, voor ons wel een eindje uit de buurt zo’n 130 km. We werden door Piet hartelijk ontvangen en dit gaf direct een vertrouwd gevoel. Met de auto gereden en onder het genot van een bakkie koffie werden we het snel eens over de inruil. Na een week de auto opgehaald en we zijn er helemaal blij mee. Wij hebben het contact en de hele gang van zaken als zeer prettig ervaren.
Wij wilde onze auto inruilen en hadden drie afspraken staan, maar waren los nog van de auto al enorm te spreken over de ontvangst. Ruim te tijd werd er genomen om uit te leggen wat voor auto het was en waar die vandaan kwam. Toen wij enthousiaster werden dan al bij binnenkomst deed hij ons alvast een voorstel en mochten wij proefrijden. Ook de auto beviel uitstekend en nog. Al met al een geslaagde zoektocht en de auto werd gepoetst en voorzien van beurt klaar gezet voor ons en zouden het zeker aanbevelen hier een auto te kopen!
Een prima ontvangst en daarna een goede deal kunnen maken. Vriendelijke mensen en goede service.