Zeer net en eerlijk bedrijf. Overleggen altijd wat ze doen en bieden uitstekende service.
Een goed bedrijf met fijne service
Zeer tevreden over dit bedrijf staan altjd klaar voor je als je een probleem met de auto hebt.
Routinematige kleine + grote beurten Vervanging zomer / winterbanden 1 (slijtage) reparatie
prima bedrijf, mooie verzameling auto\'s, goede prijs, hele aardige hulpvaardige klantgerichte service!
recent een auto aangeschaft. verder persoonlijk geen ervaring. zus van partner heeft ook bij Ketelaars auto aangeschaft enkele jaren geleden.
vriendelijk, deskundig, betrouwbaar, betaalbaar
Ik ben al jaren klant bij Ketelaars Auto\'s en als de ervaringen blijven zoals ze zijn, zal ik dat nog jaren blijven.
Misschien ben ik een zeikerd...maar er zat geen 20 liter brandstof in de tank..Ik rijd nu 1 :21 met de auto en toen ik hem ophaalde was de reikwijdte 120 km
al vele jaren goede ervaringen
Goed bedrijf. Voor de tweede keer een auto gekocht.
Prima garage! Klantvriendelijk en eerlijk.
Gewoon goede service!
klantvriendelijk,kennis van zake,open en eerlijk.
Betrouwbaar en persoonlijk. Ook na aankoop een zeer goede service.