Behulpzaam, vriendelijk,snelle service

Proberen altijd zo goed en snel.mogelijk hulp te bieden ,van te voren bellen als er extra kosten zijn

Goede service en deskundig bedrijf

Goede service en deskundig bedrijf

Vertrouwd adres met geweldige service!

Voor onze zoon via internet een mooie auto gevonden bij autobedrijf Kees. Na wat telefonisch contact bij het bedrijf langsgegaan. Een uitgebreide proefrit gemaakt met goede uitleg over de auto. Dankzij de goede service konden we de auto gelijk meenemen. Onze zoon is erg blij met de auto en het was zeker de moeite waard voor ons om naar Limburg te rijden.

Uitstekende service!

Goed en vlot geholpen. Duidelijke prijsafspraken van te voren en deskundig advies. Al sinds de aanschaf van mijn auto bij dit bedrijf zeer tevreden.

Goedeservice

Altijd correct goede prijzen

Uitstekend!

Prijs kwaliteit erg goed!

Prima, snel correct en staan voor je klaar.

Prima, snel correct en staan voor je klaar.

Goed en deskundig

De medewerkers van Autobedrijf Kees weten wat zij doen en denken met de klant mee. Niets dan complimenten.

Altijd super service en vakmanschap

We worden altijd accuraat en vakkundig geholpen en daarbij een eerlijk advies en klantvriendelikke benadering. De service is uitstekend!

Ben correct geholpen .en zeer tevreden..

Goed geholpen.ben zeer tevreden.goede uitleg over pech hulp.

Altijd prima.

Kom er al jaren en nooit reden gehad om ergens anders heen te gaan.

Vriendelijk, goede informatie vooraf, betrouwbaar

Al jaren een betrouwbaar adres. Er wordt naar je geluisterd en men komt afspraken na. Vakkundig en goede uitleg. Zeer tevreden.

UItstekend

Snelle vakkundige service tegen een prima prijs

Je wordt altijd snel en vakkundig geholpen

De accu van de auto van mijn vrouw begaf het opeens. Ze kon direct terecht en snel geholpen voor een eerlijke prijs. Meer verlang ik niet van een garage.

Op een vriendelijke, snelle en kundige manier geholpen.

Na telefonisch contact, dezelfde dag nieuwe banden en probleem met wat later zou blijken de uitlaat verholpen. Zeer tevreden!!!

Fijn om online afspraken te maken

Snel en zonder problemen

Prettig bedrijf, dacht zelf dat een grote beurt nodig was maar was niet nodig en hebben een kleine beurt gegeven waardoor ik goedkoper uit kwam, dus een eerlijk bedrijf, doen alleen wat nodig is.

gedegen en gedetailleerde inspectie en goede communicatie

groter beurt waarbij op detailniveau de auto wordt nagelopen. Werd me duidelijk nadat ik telefonisch gevraagd werd of bepaalde onderdelen vervangen mochten worden. Ook zaken in inspectie die niet direct tot onderhoud / grote beurt behoren. Top.

Het ziet er heel netjes uit!

Parkeersensoren met camera laten aanbrengen op de Opel Karl. Het ziet er heel goed uit en als het net zo werkt als dat het uitziet dan zeg ik Chapeau!

prima service

Goede uitleg met wat er gaat gebeuren en achteraf ook weer een goede uitleg wat gebeurd is. Geen verrassingen achteraf.

Wederom prima geholpen.

Zoals altijd perfect geholpen.

We kunnen weer met een goed gevoel de weg op!

Steeds opnieuw weer uitstekende service

Goede en deskundige uitleg bij de koop van een vervangende auto en altijd transparant over wat nodig is voor het onderhoud ervan, ook preventief.

Goede service, goede kwaliteit, goede prijs.

Goede service, goede kwaliteit, goede prijs.

goede servicie kwaliteit door vakmensen

altijd snel correct en met vakmanschap gerepareerd .

Dorpsstraat 64

6365BH Schinnen