Ik kon snel terecht toen ik een probleem had met mijn auto. Ik ben vakkundig geholpen. Goede informatie gekregen over wat te doen als het mankement zich opnieuw voordoet

Al 20 jaar tevreden met hun goede service en gunstige prijzen

Wij komen al 20 jaar bij autobedrijf Kees en zijn erg tevreden want: - Hun uurtarief is erg gunstig. - Zij informeren altijd vooraf over de te maken kosten. - Zij bieden een erg voordelige (€.27,50 per jaar) Europa-pechhulp aan, die enorm goed werkt. 2 keer hebben we dit ervaren en steeds was het perfect. - Ook laten wij, zodra er een andere auto gekocht wordt, altijd een aankoopkeuring bij hun uitvoeren. Het kost weinig geld maar levert altijd belangrijke duidelijkheid over de auto. - Wij (wijzelf, onze kinderen en mijn personeel) hebben in 20 jaar nog nooit een teleurstellende ervaring met hun gehad. Wij zijn dus zeer tevreden.

Duidelijke uitleg en voortgang omtrent reparatie aan mijn auto

Zoals gebruikelijk, deskundig en vertrouwd

goede service

snel en deskundige geholpen

Betrouwbare garage

Werkplaats tarief normaal. Vooraf duidelijke prijsopgave. Alleen repareren wat stuk is, en geen vervanging van onderdelen mbt de km stand.

Deskundig sinds jaren

Gewoon goed in alle opzichten.

Deskundig en snel

Snel vakkundig.

Altijd behulpzaam en vriendelijk

Tot nu toe altijd snel en goed geholpen.

Vertrouwd goed!

Al vele jaren een betrouwbare, kundige garage voor alle onderhoudsvragen bij onze auto's. Afspraak = afspraak bij Autobedrijf Kees.

Altijd topservice!

Goede service, geen wachttijden, vriendelijk personeel. APK en grote beurt helemaal top en snel! Goede informatielevering/overleg bij afwijkende/extra handelingen.

Behulpzaam, vriendelijk,snelle service

Proberen altijd zo goed en snel.mogelijk hulp te bieden ,van te voren bellen als er extra kosten zijn

Goede service en deskundig bedrijf

Goede service en deskundig bedrijf

Vertrouwd adres met geweldige service!

Voor onze zoon via internet een mooie auto gevonden bij autobedrijf Kees. Na wat telefonisch contact bij het bedrijf langsgegaan. Een uitgebreide proefrit gemaakt met goede uitleg over de auto. Dankzij de goede service konden we de auto gelijk meenemen. Onze zoon is erg blij met de auto en het was zeker de moeite waard voor ons om naar Limburg te rijden.

Uitstekende service!

Goed en vlot geholpen. Duidelijke prijsafspraken van te voren en deskundig advies. Al sinds de aanschaf van mijn auto bij dit bedrijf zeer tevreden.

Goedeservice

Altijd correct goede prijzen

Uitstekend!

Prijs kwaliteit erg goed!

Prima, snel correct en staan voor je klaar.

Prima, snel correct en staan voor je klaar.

Goed en deskundig

De medewerkers van Autobedrijf Kees weten wat zij doen en denken met de klant mee. Niets dan complimenten.

Altijd super service en vakmanschap

We worden altijd accuraat en vakkundig geholpen en daarbij een eerlijk advies en klantvriendelikke benadering. De service is uitstekend!

Ben correct geholpen .en zeer tevreden..

Goed geholpen.ben zeer tevreden.goede uitleg over pech hulp.

Altijd prima.

Kom er al jaren en nooit reden gehad om ergens anders heen te gaan.

Vriendelijk, goede informatie vooraf, betrouwbaar

Al jaren een betrouwbaar adres. Er wordt naar je geluisterd en men komt afspraken na. Vakkundig en goede uitleg. Zeer tevreden.

UItstekend

Snelle vakkundige service tegen een prima prijs

Je wordt altijd snel en vakkundig geholpen

De accu van de auto van mijn vrouw begaf het opeens. Ze kon direct terecht en snel geholpen voor een eerlijke prijs. Meer verlang ik niet van een garage.

Dorpsstraat 64

6365BH Schinnen