Klantvriendelijk

Autobedrijf Kees werkt efficiënt en heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding

Duidelijke uitleg over reparatie. Goede communicatie over de reparatie

Ze overleggen van te voren als iets gemaakt/verandert moet worden. Zijn altijd erg vriendelijk.

Zeer goed geholpen

Snel geholpen. Klantvriendelijk , goed overleg, houden zich aan gemaakte afspraken. Prima service!

Wederom betrouwbaar en vriendelijk geholpen

Hoewel het een standaard apk en kleine beurt is wordt ik vriendelijk en deskundig geholpen. Auto kan er weer tegenaan voorlopig

Goede en snelle service

i

Goed en snel geholpen

Uiterst prettig!

Nemen altijd contact op indien ze tijdens de beurt iets tegenkomen wat onverwacht is. Geen verrassingen en fijne service.

Uitermate betrouwbaar bedrijf

Een prima autobedrijf waar ik al jaren met plezier kom, correct, vriendelijk en bovenal eerlijk en niet duur.

Chapeau ,zeer vriendelijk, en duidelijk, met heel veel geduld uitleg gegeven over mijn mooie auto.

Betrouwbaar

Professioneel en vriendelijk personeel

snel en vakkundig

probleem airco op korte termijn vakkundig verholpen

Vriendelijk en deskundig.

Monteurs verlenen goede service, zijn vriendelijk en leggen goed uit wat gedaan is. Er worden geen onnodige werkzaamheden uitgevoerd en alles gaat in overleg. Daarbij wordt er garantie gegeven op reparaties en indien nodig op een passende manier opgelost. Ik ben erg tervreden!

Altijd weer top service

Ik heb mijn auto gebracht voor een grote beurt. Ze hebben mij telefonisch laten weten dat de schijfremmen, remblokjes en de remvloeistof aan vervanging toe waren. Na overleg hebben ze deze zaken vervangen. Dus geen verrassingen achteraf bij afhalen auto. Duidelijke communicatie is hier goed geregeld.

Goed en snel geholpen.

kwaliteit servies en vriendelijkheid

ben zo blij dat ik bij auto kees mijn auto gekocht heb

Fan vanaf dag 1

betrouwbaar, duidelijke communicatie mbt prijzen en kwalitatief goed werk. Ik geef nooit reviews behalve als ik echt tevreden ben

Deskundig, eerlijk en vriendelijk geholpen

Garage Kees kenmerkt zich door een zeer persoonlijke benadering. M.a.w. je bent er geen nummer! Daarnaast is garage Kees zeer deskundig en denkt steeds in oplossingen en niet in problemen. Prijs-kwaliteit is goed in balans!

Goed geholpen behulpzaam

Perfect geholpen voor mijn APK en kleine beurt

Altijd top service.

Duidelijke uitleg, alles wordt in goed overleg afgesproken. We zijn al jaren zeer tevreden.

Komen afspraken na, duidelijke informatie vooraf, gunstige prijs

We komen al lang bij garage Kees en zijn zeer tevreden. In verband met garanties op nieuwe auto's hadden we tussentijds ook ervaring met andere garages. Maar bij garage Kees zijn de prijzen gunstiger, het overleg beter en de afspraken worden 100% nagekomen. Zowel voor herstel als aanschaf 2-de hands auto's is Garage Kees zeker een aanrader.

serieus vage omschrijving probleem uitgezocht en opgelost

Motor maakte meer lawaai de laatste tijd, zonder echte problemen. Meteen drie potentiele oorzaken geopperd en onderzocht. Meteen actie toen bleek martervraat. Erg fijn

Gewoon goed

Heb hieraan niets toe te voegen

Goed en snel geholpen

Ik kon mijn auto meteen achterlaten en kreeg een leenauto mee. de medewerkers zijn eerlijk en denken met je mee.

behoud van bereikte kwaliteitsniveau is de uitdaging

ik ben uitermate tevreden over de: - correctheid in nakomen afspraken, betrouwbaarheid adviezen en constateringen/ diagnoses / deskundigheid - dienstverlening in bredere zin en wijze van omgang / communicatie - kwaliteit van reparaties en kostenbewustzijn

Dorpsstraat 64

6365BH Schinnen