Prima service, uitstekend geholpen.
Deskundig en vriendelijk te woord gestaan. nemen de tijd voor je en leggen alles goed uit, eerlijk en betrouwbaar. een aanrader!
Fijn dat ze me bij het afhalen van de auto (apk)vertelden dat de olie wel bijgevuld moest worden!! De keuze aan mij om het door hun te laten doen of het zelf te doen.
vriendelijk goed en betrouwbaar!
Goed bedrijf, vriendelijk personeel
Zeer behulpzaam en betrouwbaar!
De ervaring met dit bedrijf zijn alleen maar als erg goed te beschrijven. Goede service, deskundig, vriendelijk en altijd bereid om vragen te beantwoorden.
Meedenken hoe met zo min mogelijk kosten mijn auto van bijna 20 jaar oud toch volgens de normen en APK kan blijven rijden!
Correct, zakelijk en altijd bellen als er byzonderheden zijn en of deze gemaakt moeten worden
Duidelijke uitleg, afspraak gemaakt en vandaag binnen een uur mijn auto klaar met nieuwe banden.
zeer tevreden en goed geholpen
Dorpsstraat 64
6365BH Schinnen