Hier weet men nog wat service is, er is begrip voor de klant en er wordt alles aan gedaan om deze tevreden te houden. Niets dan lof..... (bij \'reden bezoek\' is alleen niet van toepassing; aanschaf nieuwe auto)
Klantvriendelijk.maken altijd voor je vrij.
Goede service, er wordt naar je geluisterd en je krijgt goede adviezen, uitstekende uitleg over verrichtte werkzaamheden,waarover van tevoren tel.overlegd wordt. Kort gezegd ik heb alle vertouwen in \"Autobedrijf Kees\".
Betrouwbaar
Ik ben heel tevreden met de servive van dit bedrijf evenals benadering met mails ivm afspraken e.d. Nette behandeling, en heb hier een veilig en tevreden gevoel over.
bedrijf is ok goede prijs deskundig
Prima service, uitstekend geholpen.
Deskundig en vriendelijk te woord gestaan. nemen de tijd voor je en leggen alles goed uit, eerlijk en betrouwbaar. een aanrader!
Fijn dat ze me bij het afhalen van de auto (apk)vertelden dat de olie wel bijgevuld moest worden!! De keuze aan mij om het door hun te laten doen of het zelf te doen.
Dorpsstraat 64
6365BH Schinnen