Betrouwbaar
Heel vriendelijke service, staan altijd klaar voor je, snel en efficient.
Leuk en deskundig advies
kort maar duidelijk: goed
Vanaf de aankoop in 2004 tot heden altijd hier in onderhoud geweest omdat ik vertrouwen heb in hun deskundigheid en vooral eerlijk wordt behandeld.
Kon dezelfde dag nog terecht voor een apk, top!
Autobedrijf Kees is mij aanbevolen door een buurman, die zeer tevreden is. Aangezien mijn autodealer helemaal niet klantvriendelijk is en de prijzen worden steeds hoger, heb ik besloten om in mijn eigen dorp naar een Bovag garage te gaan, naar Autobedrijf Kees. De service heb ik inmiddels ondervonden en wat de deskundigheid betreft dat zal ook wel goed zijn, maar dat kan ik als leek niet echt beoordelen.
Goede persoonlijke service, oplossingsgericht, aantrekkelijk geprijst.
klantvriendelijke ,deskundig bedrijf.
Goed en wekt meteen een vertrouwen over enw weer
Altijd goede service!
Vertrouwd adres, goede info vooraf en tijdens werkzaamheden al jaren tevreden klant
Correct en vakbekwaam !
Goede service , klantvriendelijk team en snel geholpen worden.
Goede, snelle service.
Dorpsstraat 64