altijd correct, nooit reparaties uitvoeren zonder van te voren overleg te plegen
Vertrouwen beschamend, ronduit. Knoeiwerk. Een monteur die het ooit beter kon. Dan beter geen onderhoud. Onbeleefd bedrijf. Veels te duur t.o.v. merkdealer zelfs.
Ik heb in mijn contacten met autobedrijf Kees nog nooit het gevoel gehad dat ik belazerd werd. In de autobranch is dit zeker niet vanzelfsprekend.
Prima ervaringen met deze garage!
Zeer snel geholpen met onze Picasso. Goede communicatie & vak mensen in dienst!! Top
Goed en betrouwbaar bedrijf.
Ik kom al sinds 1998 bij Autobedrijf Kees en ben zeer tevreden over het werk dat zij verrichten. Klantgerichte benadering, je wordt gastvrij ontvangen en vriendelijk behandeld. Bovendien vragen ze niet de belachelijk hoge prijzen die ik wel bij andere garages tegen ben gekomen! Ga zo door!
eerlijk en betrouwbaar!
Vriendelijk, behulpzaam en er wordt met de klant meegedacht. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Komen afspraken na. Zijn terzake kundig. Een garage zoals een garage bedoeld is !!! Geen blinkende (over the top ) showroom en \'gladde\' verkoopppraatjes maar gewoon een degelijke en solide uitstraling.
garage is dicht bij huis,
ben nu ongeveer 2 jaar klant bij Kees tot op heden goed geholpen en goede uitleg garage komt bij mij betrouwbaar en vakkundig over
Onderdeel besteld, zeer snel kunnen leveren en goede prijs. Bedrijf komt service gericht en deskundig over.
Met een auto van 20 jaar oud is het fijn als de garage meedenkt in goed(kop)e oplossingen als er een behoorlijke reparatie moet plaatsvinden
Dorpsstraat 64
6365BH Schinnen