Heel netjes en correct behandeld .
Betrouwbaar bedrijf.
No nonsens. Ze leveren keurig werk tegen een scherp tarief. Bedrijf heeft een hoge gun-factor.
Zeer goed.
Prima telefonisch contact en erg klantvriendelijk met goede uitleg over de reparatie.
Nog te weinig ervaring, maar eerste indruk is helemaal goed!
Altijd eerlijk en correct met prijsopgaven. Ook pro actief en deskundig. Garage Kees heeft mijn motorprobleem opgelost wat anderen niet konden oplossen.
Mijn ervaring met dit bedrijf is goed.
Van huis uit kennen we dit bedrijf al sinds 1979, de Mitsubishi specialist. Ben zelf jaren weg geweest. Omdat ik bij de Opel dealer niet tevreden was ben ik terug gekomen. Tot heden geen spijt. Ik hoop dat ze nog jaren mijn Opel in orde houden. Zijn eerlijk, betrouwbaar.
Dit bedrijf is zeer klantvriendelijk en betrouwbaar. Vanmiddag een lekke achterband gereden; de monteur stond op het punt om naar huis te gaan. Toch weer even de handen uit de mouwen en mijn achterband gerepareerd. Klasse!
Zeer goed zeer kiant vriendelijk
Heel goed
Auto is goed gemaakt. Helaas ging de communicatie met de afspraak in het begin niet al te goed, maar kom zeker terug. Verder tevreden over Autobedrijf Kees.
Recent gebruikte auto gekocht, kom hier ook al jaren voor onderhoud en apk.
klantvriendelijk, goede voorlichting, goede service, goede feedback, uitstekende en vakkundige reparaties.
Goede ontvangst in een modern goed uitgeruste garage en de reparaties zijn snel en goed uitgevoerd. Monteurs leveren auto pas af ( ook als is het vrijdag avond na 5 uur ) als ze hier zelf ook helemaal tevreden over zijn. Een vervangende auto behoort indien nodig ook tot mogelijkheden. Volgende keer weer naar auto Kees.
Dorpsstraat 64
6365BH Schinnen