Goede service en goede communicatie
Prima service 👍🏻, Komen afspraken goed na. Aanrader.
In een woord: uitstekend, zoals dat bij iedere garage zou moeten zijn.
Heel goed.
Al meer dan veertig jaar onze garage .Eerst met een autp nu met drie auto\"s
Heel goed, flexibel in afspraak momenten en betrouwbaar
Prima, goede service, duidelijke uitleg
Alleen maar goede en positieve ervaringen. Bij zowel aanschaf als onderhoud auto. De enige reden waarom dit bedrijf niet 3 tienen krijgt is omdat perfectie niet bestaat en 9 1/2 niet gekozen kan worden.
Ik kan allen maar zeggen goed. Hulpvaardig en meedenkend. Goede service en niet duurder als de andere. Misschien wel goedkoper.
Betrouwbaar, duidelijk, houdt zich aan afsprakem
Al 30 jaar klant bij autobedrijf Kees
Goede en deskundige service. Bij problemen altijd goede snelle hulp.
Als ik de auto bij Auto Kees breng voor onderhoud of reparatie dan wordt dat snel en vakkundig gedaan. Wat ik zeker weet te waarderen dat ze altijd proberen om een reparatie niet onnodig duur te maken.
Ben nog niet zo lang klant vanaf 1978 en nog steeds dan zal het wel goed zijn
mijn brommobiel kraakt ben bij jullie geweest verwarming boven niet aan gesloten dus ik vind dat er maar wat aan gerommeld is geen vakmensen die dit hebben na gezien
Deskundig en betrouwbaar. Nog nooit het gevoel gehad dat ik onnodig veel betaalde.
ik heb een prettige ervaring met dit bedrijf , deskundig, behulpzaam, vriendelijk personeel.
Dorpsstraat 64
6365BH Schinnen