super service gewoon top
Vakmanschap, betrouwbaar en correct
Heel tevreden goeie behandeling staat heel goed bekend.
Degelijk en betrouwbaar
Zeldzaam hoe correct en punctueel dit bedrijf te werk gaat. Ze zeggen wat ze doen en doen, hulde.
Goede service, vriendelijk personeel, deskundige hulp in een woord top!
Deskundig
Heel vakkundige garagebedrijf met uitstekende service. Mijn auto\'s worden hier al jarenlang uitstekend onderhouden. Een aanrader.
Betrouwbaar
Goed bedrijf, ze luisteren en proberen met goede oplossingen te komen. Reparaties worden perfect uitgevoerd. De monteurs zijn ervaren en zeker gedreven om auto\'s na onderhoud of reparatie tot volle tevredenheid van klanten af te leveren.
heel attent
Distributieriem vervangen evenals de multiriemen. Op een klein punt na helemaal tevreden maar dit werd direct de dag erna meteen opgelost. Zeer vriendelijk en correct behandeld.
Ga er altijd heen voor de jaarbeurten, prima prijs ,goede service en alles gebeurt in overleg met de klant.
Klantvriendelijk, meedenkend, gastvrij. Verder kan men jou binnen enkele dagen al inplannen.
mijn eerste indruk,duidelijk en alles volgens afspraak afgehandeld.
Dorpsstraat 64
6365BH Schinnen