Zeer tevreden. Prima aan de afspraak gehouden

Zeer tevreden. Prima aan de afspraak gehouden

Goede service!!!

Ofschoon ik geen klant was bij deze garage, er zelfs nog nooit geweest was.....kon ik meteen in de ochtend als eerste terecht voor een leenauto en nieuwe remblokken en remschijven nadat ik de avond ervoor pas laat opmerkte dat het met remmen niet helemaal volgens plan ging.

Goede en betrouwbare garage voor alle merken

Voor de reparatie wordt je eerst ingelicht over de eventuele kosten , en wat de oorzaak van de reparatie was.

Toppy

Prima geholpen

Zie hier onder.

Professioneel bedrijf met deskundige en vriendelijke medewerkers. Goede communicatie over de reparatie opdracht. Altijd goed geholpen al jarenlang. Zeker niet te duur.

Helemaal top

Volgende keer ben ik er weer

Gewoon degelijk en goed

Reeds vele jaren bekend zelfs onder de oude eigenaar. Senior Habets nog steeds actief voor eventuele raad aan zijn schoonzoon.

snelle en goede service

zoals al vermeld, snelle, goede en correcte service

Vriendelijk, gunstige tarieven en eerlijk advies

Ik ben al lang klant maar ben nog nooit teleurgesteld in de afhandeling. Vriendelijk, gunstige tarieven en eerlijk advies

Prima geholpen en een leen auto als service! Top!

Kundig, met een hoge service.

Klantgericht en deskundig

Klantgericht en deskundig

Zoals altijd, weer perfect geholpen en de onderhoudsbeurt volgens afspraak uitgevoerd.

Zeer correcte en vriendelijke afhandeling

Klantvriendelijk bedrijf. Duidelijk mbt de te verwachten kosten.

klant vriendelijk en professioneel !

zeer ervaren en klantgericht.

Altijd correct snel en betrouwbaar

Zie alle vorige ervaringen nog nooit iets negatiefs meegemaakt. Correcte voorlichting, afhandeling, niet duur

Een goede autogarage. Snelle en goede service

Een goede garage. Snelle en goede service. Er werd ook gezegt wat er aan was en ze lieten het ook zien. En goed te doen om er zelf naar toe te rijden.

They are sooo great 😉🤗🏁🍾

😘🤗🏁🍾🍾🍾🍾

Geweldige service.

Kon gwlijk terecht met mijn problemen en ze werden meteen opgelost.

Auto voor apk geweest. Bellen netjes op als er wat is om te overleggen

Prima geholpen!

Goed bedrijf, prima service

Betrouwbaar bedrijf met perfecte service.

Autobedrijf Kees geeft ook betrouwbaar advies als dit enkel in het voordeel is van de klant en niet van het bedrijf.

Altijd goede service!

Duidelijke uitleg wat nodig is. Ook altijd eerlijk in de noodzaak van dingen, altijd goede ervaringen.

Er wordt tijd voor de klant genomen en geen onzin verkocht.

Vriendelijk, goede service en geen overdreven poespas of overdreven geneuzel. Gewoon effectief zonder torenhoge prijzen.

Vertrouwen.

Heb ik al vermeld

fijne ,eerlijke ervaring!

We hebben recent een auto bij Kees gekocht en zijn erg tevreden over de manier waarop we benaderd zijn en nu nog… mooie auto en goeie prijs. No nonsens en je weet direct waar je aan toe bent geen gladde praatjes. Laatst had ik start problemen door mijn fout ( accu leeg vanwege een lamp die ik had laten branden ) ik dus de garage gebeld en de monteur belde naderhand nog op of alles oké was en opgelost… Heel attent en dus een tevreden klant, zeker een aanrader!

Dorpsstraat 64

6365BH Schinnen