Heeft een totaal van 956 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Positief sentiment96%
Klanten waarderen de klantvriendelijkheid en vakbekwame specialisten. De service is betrouwbaar en er wordt duidelijk uitgelegd wat er moet gebeuren en wat de kosten zijn. Over het algemeen wordt de ervaring positief beoordeeld met nadruk op vertrouwen en waarde.
Sterke punten
Klantvriendelijk personeel
Deskundige vakmensen
Duidelijke communicatie
Gebaseerd op 57 reviews
Eerlijke, vakkundige en betrouwbare garage!
Mijn ervaring: een eerlijke, vakkundige en betrouwbare garage. De vriendelijkheid, communicatie en het nakomen van afspraken zijn uitstekend. Je weet precies waar je aan toe bent !!!
23 September 2026
Paul
Landgraaf
Top service!
Wij hadden en trekhaak en onderhoud nodig! Ze adviseerde ons goed en overlegde alle werkzaamheden en kwamen met opties. Gewoon weg top!
8 September 2026
Jan
Hoensbroek
Worden altijd goed geholpen door deskundige baliemedwerker!!
Niks mis mee.
Gewoon netjes volgens afspraak
22 August 2026
Sef
Schinnen
Deskundig advies, en goede reparatie
N.a.v. het beeindigen van de w.z.h. van mijn vorige garage, (waar ik overigens zeer tevreden over was) werd mij deze garage geadviseerd, ook door mijn vorige garage. Ben tot nu toe tevreden over hun aanpak. en service.
21 August 2026
Horrie Driesen
Beek Lb
top garage !
Altyd een goede communicatie of overleg vantevoren wat er aan de hand is en er word altyd aangegeven waar je moet rekening houden bij het volgende onderhoud van je auto....
18 August 2026
ron
geleen
Word altijd goed en vriendelijk geholpen
15 August 2026
KEN
Geleen
Uitstekend geholpen volledig zoals afgesproken.
Netjes geholpen bij het maken van de afspraak. Bij het brengen nog even check of alles duidelijk is. Gebeld dat de auto klaar was zonder bijzonderheden.
Duidelijke rekening met alles wat er gedaan is. Betaald en weer op weg.
Zoals je mag verwachten. Professioneel en goed.
15 August 2026
Frijns
Puth
Correct en netjes behandeld.
Ik heb vertrouwen in de mensen.
12 August 2026
Mia Heuts
Prima garage zeer klantvriendelijk
Je wordt er prima geholpen en denken altijd mee met de klant
24 July 2026
Volgens afspraak gemaakt
14 July 2026
J
Smeets
Vakmanschap, duidelijke communicate en vriendeljk personeel.
Zie hierboven
11 July 2026
John Heutz
Schinnen
Uitstekende service van een uitstekend bedrijf
We ervaren een klantgerichte service met een vriendelijke bejegening. Er wordt erg goed met de klant overlegd voordat een reparatie wordt uitgevoerd.
De kosten worden helder en inzichtelijk op de factuur weergegeven met een mondelinge toelichting bij het afhalen van de auto.
7 July 2026
Gerard
Hoensbroek
zeer tevreden
prettige nette mensen
1 July 2026
Jos
Afspraken worden nageleefd.
Altijd eerst een telefoontje als er extra dingen moeten gebeuren om toestemming te krijgen.
24 June 2026
Yvonne
Goede service en advies!
Goede service en advies!
17 June 2026
Gerjo
Schinnen
Betrouwbaar, denkt mee, werken netjes en op tijd
16 June 2026
Guido
Geweldig!
Altijd klantvriendelijk! Goede service!
16 June 2026
P.A.H. Vluggen
Puth
Fijn autobedrijf en goede service
Ik laat mijn auto hier al jaren onderhouden en ben nog altijd tevreden over de service.
Reparaties en beurten deskundig uitgevoerd en betaalbaar.
Een top autobedrijf!
19 May 2026
Wil
Voerendaal
Zeer goed geholpen
APK + kleine beurt. Snel ingepland en uitgevoerd voor een faire prijs.
13 May 2026
Sjonnie
Puth
Vakgericht, zeer vriendelijk en goede service
Men neemt de tijd voor je. Met een bijna ouderwets goede klantvriendelijkheid, en een hele goed service. Er wordt altijd met de klant meegedacht.
Natuurlijk kost het onderhoud van een auto geld, maar hier wordt het vel niet over je oren getrokken. Prima!
12 May 2026
Cor