Fantastische garage en vriendelijk personeel

Voor ieder probleem aangaande je vervoersmiddel kun je terecht bij garage Kees

Prima service!

Bij Autobedrijf Kees wordt je altijd snel en vakkundig geholpen. Het is een betrouwbare garage. Afspraak = afspraak. Wij komen er al vele jaren.

Super service voor een goede prijs!!

Zeer tevreden!!

Super service en vriendelijke en meedenkende medewerkers

Sinds een aantal jaren breng ik mijn youngtimer naar Autobedrijf Kees en ik wordt altijd snel en goed geholpen. Iedereen denkt mee om mijn auto op een verantwoorde, veilige en betaalbare wijze op de weg te houden. Ik ben super blij met de service die geleverd wordt.

Prima service en goede kwaliteit

Behulpzaam, vriendelijk ,deskundige uitleg en goede prijs.

2 ervaringen tot nu toe en zeer tevreden. Lek aan dak antenne in een keer opgelost, waar merkdealer na 3 pogingen het euvel nog niet had opgelost. En recent een reparatie na heel duidelijke uitleg. Kan ze alleen aanbevelen.

Prima bedrijf, prettig personeel.

Deskundige voorlichting. Klantvriendelijk.

Als er iets is bellen van te voren toppie

TOP!

Zeer nette garage! Goede service! Alles volgens afspraak verlopen!

Al jaren zeer tevreden

Snelle hulp, goede info vooraf en daarna, vriendelijk en vakkundig

Deskundig geadviseerd, uitstekende onderhoudsbeurt e.d.

Klantvriendelijk, correct en bekwaam.

In 15 jaar nog geen nare ervaringen gehad met dit autobedrijf. Goede service voor een redelijke prijs.

Klantvriendelijk

Autobedrijf Kees werkt efficiënt en heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding

Duidelijke uitleg over reparatie. Goede communicatie over de reparatie

Ze overleggen van te voren als iets gemaakt/verandert moet worden. Zijn altijd erg vriendelijk.

Zeer goed geholpen

Snel geholpen. Klantvriendelijk , goed overleg, houden zich aan gemaakte afspraken. Prima service!

Wederom betrouwbaar en vriendelijk geholpen

Hoewel het een standaard apk en kleine beurt is wordt ik vriendelijk en deskundig geholpen. Auto kan er weer tegenaan voorlopig

Goede en snelle service

i

Goed en snel geholpen

Uiterst prettig!

Nemen altijd contact op indien ze tijdens de beurt iets tegenkomen wat onverwacht is. Geen verrassingen en fijne service.

Uitermate betrouwbaar bedrijf

Een prima autobedrijf waar ik al jaren met plezier kom, correct, vriendelijk en bovenal eerlijk en niet duur.

Chapeau ,zeer vriendelijk, en duidelijk, met heel veel geduld uitleg gegeven over mijn mooie auto.

Betrouwbaar

Professioneel en vriendelijk personeel

snel en vakkundig

probleem airco op korte termijn vakkundig verholpen

Vriendelijk en deskundig.

Monteurs verlenen goede service, zijn vriendelijk en leggen goed uit wat gedaan is. Er worden geen onnodige werkzaamheden uitgevoerd en alles gaat in overleg. Daarbij wordt er garantie gegeven op reparaties en indien nodig op een passende manier opgelost. Ik ben erg tervreden!