werk naar tevredenheid uitgevoerd

geen klachten te vermelden

Top service!

Top service!

GOED ADVIS EN SERVICE

Goede en snellen service.

goede uitvoering van apk en beurt, niks onnodigs gedaan

Heel tevreden maar iets meer initiatief om zelf te bellen naar de klant als het uitloopt is wel prettig...

Zeer positief

De monteur/receptionist kwam heel positief over. Duidelijke uitleg en goede diagnose gesteld. Vervolgafspraak loopt. Ik zie het met vertrouwen tegemoet.

Vriendelijke en transparante bejegening

Betrouwbaar en vakkundig Goedkoper als bij de Mazda-dealer

Er wordt heel goed werk geleverd. De service is geweldig, er wordt goed meegedacht met problemen/vraagstukken, zonder met dure en/of onnodige oplossingen te komen. De prijzen blijven zeer schappelijk en goed betaalbaar. Wij zijn al 15 jaar zeer tevreden klanten en hebben absoluut geen wens om over te stappen naar een ander.

Betrouwbaar en deskundig bedrijf

Altijd meedenkend bij problemen Geeft Altijd een betrouwbaar en deskundig advies

Prima garage met een goede prijs/kwaliteitverhouding

Garage Kees is een prima no-nonsense garage die gewoon prima werk levert en duidelijk en tijdig communiceert over wat er gedaan wordt/is. Kleine extraatjes wordt niet moeilijk over gedaan. De prijzen voor het onderhoud zijn alleszins redelijk, zeker als je dat vergelijkt met de officiële merkdealers.

Mijn probleem met de auto snel en goed opgelost.

Vriendelijke bediening aan de telefoon. Ik kon snel terecht zodat mijn probleem met de auto heel snel was opgelost.

Prima en eerlijk autobedrijf.

Hier is de klant nog koning

Vind jammer dat ze een ding niet even hebben getest ben daar vaste klant

Nee

snel en vriendelijk

Ik heb Autobedrijf Kees voor het eerst gebruikt voor mijn APK en een service beurt en ik heb het heel goed ervaren. Zij hebben alles uitgelegd en ook een hele goede service geboden.

Deskundige en klantvriendelijk service voor een redelijke prijs

Na elk bezoek ga ik met een tevreden gevoel naar huis. Ze adviseren ook wel eens zaken waar ze niets aan verdienen.

Top service

Correct en betrouwbaar

uitstekend

Goed geholpen

Goede service, altijd overleg

Doen geen dingen vervangen zonder overleg, Altijd goeie service, klantvriendelijk

Weer mijn Tesla gemaakt

Weer mijn Tesla gemaakt

prettige omgang met mij als klant,wekt vertrouwen

het geheel van ontvangst ,omgang.stelt garageauto ter beschikking.afhandelen met een korte stagnering is ook oke.in totaal vind ik het afhandelen straalt vertrouwen uit naar ons.datis belangrijk.heb de laatste tijd minder leuke ervaringen opgedaan

eerlijk advies en goeie service .

goeie service en goede uit leg prima !

Dorpsstraat 64

6365BH Schinnen