Prima!

Al sinds 1998 ben ik klant van autobedrijf Kager. En als ik niet tevreden zou zijn over dit bedrijf / de medewerkers zou ik hier geen auto kopen. Dat heb ik wel gedaan en hierover ben ik zeer tevreden. De onderhandeling en de aflevering van de auto: prima.

Heel goede service en goede reparatie aan mijn auto

Aan de voorkant van mijn oude auto (2004) had ik een grote schade en die is uitstekend opgelost door uw bedrijf. De kleur van de nieuwe motorkap was in dezelfde kleur dan die van de auto.

Denkt goed met de klant mee.

Samen naar een import auto gezocht, waarbij goed gekeken is naar behoefte, waarna door Kager een XC 60 gekocht is en na een goede inruil aan mij is overgedragen. Daar was een onderhoudsbeurt bij inbegrepen. Prettig zaken doen dus, dicht bij huis en ik reken op een goede dienstverlening.

Gevoel van eerlijkheid

Goed gevoel bij dit bedrijf. Persoonlijke aandacht en prima service.

vriendelijk en vakkundig garagebedrijf

uitstekend en gezellig personeel

Bij problemen altijd de tijd om te luisteren,indien mogelijk meteen op te lossen of afspraak op korte termijn

prima service

Alles prima zoals afgesproken, ook de prijs en aardige monteurs.

Persoonlijke aandacht en degelijke auto's

Oude auto in kunnen ruilen en een mooie auto voor in de plaats aangeschaft. Erg behulpzaam, en meedenkend. Volgende auto die ik aanschaf zal ook hier gekocht gaan worden.

Zeer behulpzaam als je binnen komt betreffende een vraag met een probleem met je auto. Ze kijken direct na wat de klacht is en geven je advies. Kan op korte tijd een afspraak maken. Zijn eerlijk in hun prijs. Ik ben al jaren klant, zeer prettige ervaring.

Eerlijk en waardevol advies.

Het is een garage, die met je meedenkt. Ook staan ze direct voor je klaar.

Top bedrijf

Je kan altijd even binnenlopen voor advies, er wordt gelijk gekeken als je wat hebt en hebben nog echt een "dorpsgarage" uurtarief.

Een aantal jaar de apk en reparaties bij Kager laten doen. Na het verhuizen een paar keer bij een andere garage gezeten, maar die bedachten volgens mij extra's bij de apk waardoor de kosten veel hoger uitvielen. Teruggegaan naar Kager en het voelt ook veel vertrouwder. Aanrader!

Voortdurende prima service

Snelle afspraken. Altijd goede communicatie.

Super klantvriendelijk

Al jaren een zeer tevreden klant. Ook al hebben ze het druk,alles is mogelijk.

Ouderwetse kwaliteit van een degelijke dorpsgarage.

Tiptop!

Altijd netjes, tijdig en vriendelijk!

Dik te vrede.

Ik ben een aantal jaar geleden overgestapt naar deze garage. Ik heb er absoluut geen spijt van. De samenwerking is oké en de service laat niets te wensen over.

Goede communicatie

Vriendelijke autoverkoper. Verstand van zaken

Autobedrijf Kager gevonden via de ANWB en Bovag site omdat ik op zoek was naar een Volvo niet te ver van huis. Keuze uit verschillende z.g.a.n. auto’s. Makkelijk gelijk een proefrit te maken. En belangrijk: geen gladde verkooppraatjes, maar wel jarenlange ervaring met Volvo. Top!

gewoon goed!

vlot, snel en goed

Behulpzaam en vriendelijk personeel.

Kleinschalige, toegankelijke en vakkundige garage.

Altijd de beste kwaliteit en service

Vaklui eerlijk en makkelijk in de omgang

Vaklui doen wat ze zeggen makkelijk inde omgang

Zeer klantvriendelijk en correct advisering

Prettige ontvangst , geen haastige spoed , Een vriendelijke benadering , zeer service gericht

Vakmanschap

Jarenlange ervaring met volvo, klantvriendelijk en reële nota

P.J. Jongstraat 83

1614LB Lutjebroek