Goede service duidelijk uitleg over reparaties

Fijne garage om een afspraak mee te maken

Prima en snel geholpen

Prima en snel geholpen met een kekke band

Mijn Fiat 500 rijdt weer als een zonnetje. De leenauto kwam op her juiste moment. Nog even uitleg over het aanzetten van de airbag voor de passagiersstoel, en weer door, dankjewel!

Betrouwbare garage

Prima garage om je auto in onderhoud te geven , ze kijken vooruit zodat je nooit met mankementen stil komt te staan die makkelijk voorkomen hadden kunnen worden .

Een uitstekend garage bedrijf

Wij zijn zeer tevreden, het een uitstekende gerage. Ze zijn heel vriendelijk en ze hebben ook veel vertrouwen in hun klanten hebben. Wij zijn zeer tevreden ook onze kinderen en onze kleindochter is klant bij hen.

zeer betrouwbaar

eerlijk advies

Vriendelijk en klantgericht

Heel fijn geholpen, vriendelijk en alles heel duidelijk uitgelegd.

Top!

Kom al jaren bij Kager en zeer tevreden!

Top service

Zit al heel lang bij Kager dik te vrede goede service en prijs verhouding

Zeldzaam goed

Deze is uit de oude doos want wij kochten een Toyota Yaris in januari 2021 (bijna ongezien van Kager. We moesten een (gruwelijk) eind rijden met 2 auto's van Driel naar Lutjebroek. Daar aangekomen klopte alles aan de auto wat hij van tevoren had gezegd en na een korte proefrit was het snel gebeurd met de koop. Ouwe Demio inruilen als schroot en terug met een zeer goede Yaris. Tot op de dag van vandaag is het echt een topauto geweest. Staat nu waarschijnlijk op z'n laatste hoeven maar misschien valt 't mee.... je weet 't niet :-) . Ik dacht terug aan de koop zonet en toen bekroop mij weer dat goede gevoel van de behandeling en de eerlijkheid van Kager. Gewoon top! niks meer/niks minder.

Top bedrijf

Altijd goeie service

Youngtimer met ervaring gekocht

Na 8 jaar met onze ‘oude’ XC60 te hebben rondgereden en dik 200k zonder problemen erop te hebben gezet, wilden we heel graag een zelfde auto terug. Ivm zakelijke kilometers een zelfde exemplaar bij Kager gevonden en in eerste instantie al ‘blind’ gekocht. Omdat deze Summums moeilijk te vinden zijn met lage km- standen. Auto stond er zoals beschreven netjes bij. Dus gelijk meegenomen omdat we 160km oostwaarts wonen. Tijdens de eerste week had de auto wat kleine dingen zoals een zwakke accu en de achterklep die haperde. Beide zijn onder garantie vernieuwd en zelfs Volvo embleem in stuur werd vervangen. Leuk om te zien en ervaren dat ‘ouderwetse service’ nog steeds werkt. We gaan genieten van de auto en hopelijk met net zo veel onbezorgde kilometers als met de oude Volvo. Dank team Kager voor de mooie auto en succes met de zaken. Groeten uit Gorssel

Goede garage zijn altijd bereid met je mee te denken

Ik ben zeer tevreden over de kennis van de monteurs en de service die het bedrijf verleend

Snel,beleefd, en vakkundig team. Al jaren klant van deze betrouwbare garage.garage.

Betrouwbaar,snel en vakkundige vaklieden.

Wij werden vriendelijk ontvangen en goed te woord gestaan.

De auto werd volgens afspraak in goede staat geleverd. Ik kreeg later zelfs een extra laadkabel. Gezien de eerste ervaring ga ik ervan uit dat het onderhoud en eventuele service later ook correct zullen worden uitgevoerd. Voorlopig heb ik alle reden om tevreden te zijn.

Snelle reacties, flexibel en communicatief. Kwaliteit onderhoud

Zeer goed.

Je wordt er goed, vakkundig en eerlijk geholpen. Ik kom er al een tijd en heb dit bedrijf aan diverse mensen uit mijn omgeving aangeraden. Deze bekende zijn net zo als ik erg te vragen over dit bedrijf.

Een fijn en vertrouwd adres

Eerlijk bedrijf met goede service en nazorg.

Uitstekende service

Altijd een goede service en een vriendelijk woord

Fijne garage dichtbij.

Meestal wordt ik snel geholpen als er wat is met mijn auto. Soms moet ik nog een keer terug komen, omdat het niet duidelijk was wat er precies aan mankeert.

Altijd behulpzaam vriendelijk

Prima!

Al sinds 1998 ben ik klant van autobedrijf Kager. En als ik niet tevreden zou zijn over dit bedrijf / de medewerkers zou ik hier geen auto kopen. Dat heb ik wel gedaan en hierover ben ik zeer tevreden. De onderhandeling en de aflevering van de auto: prima.

Heel goede service en goede reparatie aan mijn auto

Aan de voorkant van mijn oude auto (2004) had ik een grote schade en die is uitstekend opgelost door uw bedrijf. De kleur van de nieuwe motorkap was in dezelfde kleur dan die van de auto.

Denkt goed met de klant mee.

Samen naar een import auto gezocht, waarbij goed gekeken is naar behoefte, waarna door Kager een XC 60 gekocht is en na een goede inruil aan mij is overgedragen. Daar was een onderhoudsbeurt bij inbegrepen. Prettig zaken doen dus, dicht bij huis en ik reken op een goede dienstverlening.

Gevoel van eerlijkheid

Goed gevoel bij dit bedrijf. Persoonlijke aandacht en prima service.

P.J. Jongstraat 83

1614LB Lutjebroek