Kosten hoger uitgevallen dan beraamd

De auto moest apk gekeurd worden. Hierna gaat de auto de verkoop in, dit heb ik ook zo aangegeven..alleen het noodzakelijke voor de keuring maken. Naar mijn idee en die van een kenner is er wel heel punctueel gekeken en de kosten zijn hierdoor hoger uitgevallen.

Uistekend.

Altijd denkend aan de klant.

Super snel geholpen!

Ik ging er heen zodat ze konden zien wat de piep zou kunnen betekenen. Na constateren gelijk kunnen verhelpen al. Super fijn!!

SERVICE = TOP

Aankoop van mijn auto allemaal netjes gedaan. Ook toen ik twee weken later door eigen schuld met klapband stond, lieten ze me niet staan en kwamen ze me snel helpen. Echt super!!

Klantvriendelijk, snelle service, deskundig, prijs kwaliteit perfect

klant vriendelijk en snel mijn probleem verholpen

Betrouwbaar adres met fijne mensen

Wat was mijn ervaring bij Automobielbedrijf Henk Jongen V.O.F.? Zoals altijd: helemaal goed.

altijd goed

al jaren klant en altijd tevreden.

Heel fijn

Het is altijd goed bij Henk Jongen. Altijd een belletje als er iets aparts is. Geen onnodige dingen worden gedaan.

Harstikke goed!

Fantastische service

Al meer dan 30 jaar een meer dan tevreden klant.

Er werd direct gehandeld en de leenauto stond al klaar!

Fijn geholpen en duidelijke uitleg gekregen wat er mis was. Het probleem is prima verholpen!

Super geholpen weer!

Altijd meedenken naar oplossingen en vakkundig advies. Prettige sfeer. Prijs/kwaliteit verhouding uitstekend!

Denken mee, service is heel goed. Vriendelijke medewerkers.

Prima snelle service

Prima snelle service, persoonlijke behandeling, ze denken mee met de klant

Goed is voor mij de afspraak voor reparatie / onderhoud de kosten en klaar zoals afgesproken. Ook de service uitleg en vriendelijke omgang.

Goede service !

👍🏻

Uitstekende service

Mijn citroen C3 aangeboden voor grote beurt en APK. Keurig aan alle afspraken gehouden met betrekking tot enkele reparaties.

Alles volgens afspraak

Positief.

Altijd top!

Altijd top bij jongen!

Snel en vakkundig

Mijn 'last minut' APK-keuring zeer snel uitgevoerd.

Geweldig gedaan. Waren meteen bereid te komen helpen en vakkundig gerepareerd

Toppie

Super service normale mensen zowel in onderhoud als in verkoop.

VOORKOMENDE EERLIJKE WELGEMEENDE ZEER BEHULPZAME MENSEN

Hier boven in die zin staat alles beschreven.

zeer correct geholpen

Kan altijd terecht en er wordt meteen in oplossingen gedacht.

gewoon geweldige goede service en vakbekwaam

en ze zijn altijd heel eerlijk,en klantvriendelijkl

Kanaaldijk ZW 7

5706LD Helmond