Heel erg goed

Dit was mijn eerste onderhouds/apk beurt bij deze garage. Mijn ervaring is tot nu toe heel erg goed. De communicatie is goed.

Service zoals het hoort

We hadden een probleem met onze gekochte auto bij de firma Jongen. Na overleg met hun is het probleem op een prima manier verholpen. Heel professioneel en inderdaad service zoals het hoort. Grote pluim. Conny Knols en Chris Berends

Gemoedelijk, betrouwbaar en deskundig. Niets is te veel. Prettig onderhandeld. Helaas geen kopje thee of koffie bij het afsluiten van de order.

M'n auto is bij Henk Jongen in goede handen

Fijn om (in begrijpelijke taal) uitgelegd te krijgen wat er allemaal aan m'n auto gedaan is. Kreeg ook een kapot onderdeel te zien (waar ik geheid fikse getrubbel mee had gekregen als ik ermee had doorgereden). Samen met nog enkele extra adviezen was dit (zoals ik al enkele jaren gewend ben) weer een fantastische service. Waarvoor dank

Zeer vakkundig en snel handelend autobedrijf

Zeer service gericht, zelfs in vakantietijd helpen ze je vooruit. Behandelen je auto of die van hun zelf is.

Super service

Nieuwe auto gekocht. Bij inleveren van mijn "oude" auto, volledig eerlijk oordeel. Niet wat wij wilden horen, omdat zij denken dat de auto schade heeft gehad. Maar dat was ons niet bekend (had deze auto net 7 maanden, en zelf geen schade gereden, en ook niet gezegd door de vorige eigenaar). Maar na alle punten die ze hiervoor aandragen, kunnen we wel snappen dat ze hieraan denken. Een teleurstelling, maar wel open een eerlijke communicatie. En daar hou ik van. Toen we de volgende dag terug zijn gegaan om toch te gaan voor onze nieuwe auto, werd er toch nog wat tegemoet gekomen. Top. Bij het afhalen, alles in orde. Nieuwe laadkabels (voor laadpaal én 220v kabel). En tot slot nog een super lekkere vlaai mee naar huis.

Vakmanschap is meesterschap

Een top bedrijf. Zeer vriendelijk en deskundige medewerkers. Een goede service, maar vooral betrouwbaar.

Eerlijk bedrijf!

Je word er goed en vakkundig behandeld.

Altijd goede service

Altijd goede service en klantvriendelijk

Altijd goede service!

Ze staan altijd voor je klaar. Zorgen dat je auto tip top in orde is en zijn open en eerlijk over de reparaties. Doen niets wat niet nodig is.

Ben super tevreden

Ik ben super tevreden. Duidelijke uitleg en wat er nog gedaan moet worden.

goede garage

snel geholpen en prima service en zeer aardig en geschoold personeel

Goed, vriendelijk en volgens afspraak!

Ik ben goed geholpen, personeel is erg vriendelijk en duidelijk in de communicatie. Daarnaast is alles precies volgens afspraak en planning verlopen. Aanrader!

snelle hulp bij pech onderweg

Snelle en deskundige hulp bij pech onderweg en snelle reparatie daarna in de werkplaats mogelijk

Ervaringen slechts gebaseerd op Uitvoering van het APK protocol.

Betrouwbaar, vriendelijk en kundig!

Via internet zocht ik al een hele tijd naar een Fiat 500. Autobedrijf Henk Jongen had er een staan. Door het lezen van de reviews en de goede beoordelingen ben ik gaan kijken. Dit is voor mij toch een belangrijke graadmeter. ik heb een proefritje gemaakt en daarna besloten de auto te kopen. 2 dagen later kon ik de auto al ophalen, alles netjes geregeld qua verzekeringen etc. We werden verwent met een enorme grote slagroomtaart. Een fijne betrouwbare plek om een auto te kopen met een goede service!

Uitstekend geholpen

Klantvriendelijk, professioneel oma service. Mooie zaak.

Servies zoals het hoort

Top service

Super service en top personeel

Oke

Nooit geen probleem

Vriendelijk en professioneel behandeld door eigenaar

Bij aankoop van mijn auto netjes ontvangen. Transparant geweest in de gesprekken en ook het inruilen van mijn eigen auto was zonder gedoe. Al met al heel tevreden over de service en de prijs van de auto.

Prima service, staan altijd direct klaar

Goed geholpen in begin een beetje werwaring met sleepdienst Maar alles goed opgelost

Netjes geholpen

Netjes geholpen met de nodig uitleg over wat er gemaakt is.

Frank is heel flexibel en staat altijd voor je klaarr

Goed geholpen en nette en goede auto's

Kanaaldijk ZW 7

5706LD Helmond