Transparant bedrijf wat sterk op maat werkt met persoonlijke klantgerichte aandacht.t.

Zie bovenste zin.

Geweldig bedrijf dat afspraken na komt en alles in overleg

Afspraak online gemaakt voor APK en een grote beurt, de afspraak werd bevestigd en alles is uitgevoerd en gedaan in overleg met mij,en de prijs/kwaliteit is ook goed

Prima geholpen!

APK gedaan en klein bibbertje onderzocht. Goed en eerlijk advies gekregen!

Goede service en eerlijkheid

Mijn Toyota aygo had ik Voor een onderhoudsbeurt weg gebracht en daar constateerde men dat er een flinke deuk in de velg zat Deze moest vervangen worden en ook Het wiellager bij het ophalen toonden Ze de oude velg met deuk en het wiellager dat noem ik service al vertrouw ik deze garage 100%

Weer een super service

Goede transparante service met goed contact Met een goed onderhoudsplan en Bovag garantie altijd veilig onderweg.

Prima geholpen!

Mooie nieuwe wachtruimte.

Altijd goed geholpen

Wordt vriendelijk behandeld op de hoogte gehouden van de mankementen en kosten bij afhalen jou onderdelen layen zien wat vervangen is dus goed

Netjes behandeld

Goed .

Snelle service. Fijn dat er meegedacht wordt.

Volledig vertrouwen

Vriendelijk, eerlijk, meedenkend.

Zeer goed en vakkundig geholpen

Betere service kon ik mij niet wensen. Ik woon niet in de buurt maar was de lange rit meer dan waard.

Woordt goed geholpen

Ik was eigenlijk in de veronderstelling dat een APK gratis is als je dit tegelijk met een onderhoudsbeurt laat uitvoeren. Ik zag daarna op de rekening dat dit er wel op stond.

Wij worden heel netjes en goed geholpen door de garage.

Wij zijn heel correct en netjes geholpen, de service was prima. Duidelijke uitleg, je kunt nog eens terug komen.

Ben super tevrede

Fijn geholpen het uitzoeken van mijn auto.... geen druk of verkooppraatjes ....goed gevoel .....En mijn auto is zeer netjes afgeleverd.

Goed ontvangen! Tegen avond eten alsnog snel geholpen!! Zeer gut

Fijn familiebedrijf met dito service!

Bij deze firma krijg je vanaf het begin van binnenkomst een gevoel van welkom zijn. Geen opdringerige verkooppraatjes, maar eerlijk advies. Afspraken worden nagekomen.

Vriendelijker betrokken vakmensen en zeer goede service

Uitstekende service!!

Snelle en correcte behandeling en aflevering

zeer positief

Wederom heel goed geholpen

Ben vlug en correct geholpen.

Wordt altijd gebeld met de mededeling wat er aan de hand is. Later worden de vervangen onderdelen getoond met uitleg waarom deze vervangen zijn.

Dan ga ik in herhaling vallen: goed is goed!!

Klant is koning

-meedenken -begripvol -eerlijk