Prima service in deze Coronatijd vooral.

Uitstekend.

Altijd goede en snelle service

Altijd goede en snelle service

Topservice en vakbekwaam!

100% vertrouwen en heldere communicate

Super goed en vriendelijk bedrijf waar je gewoon met je/jij wordt aangesproken.

Super goed en vriendelijk bedrijf waar je gewoon met je/jij wordt aangesproken. Goede service, vriendelijk personeel. En als je moet wachten is er altijd tijd voor een bakje koffie o.i.d.

Correct en meedenkend autobedrijf.

Goed service, en behandelen de auto, of die van hun zelf is.

Als de monteurs klaar zijn met de auto wordt alles met ontsmetting doekjes afgedaan.

Wat er moet gebeuren aan onderhoud aan de auto gaat alles naar wens,

goed geholpen zeer klantvriendelijk

Ook tijdens het coronavirus klantvriendelijk geholpen .Er was voldoende bescherming.

Service, Kwaliteit en Vertrouwen dat is Henk Jongen.

Ben nu voor een beurt incl APK geweest. Tevens moest de distributieriem vervangen worden. Bij het overleg mbt de hogere kosten wordt in duidelijke taal verteld wat er moet gebeuren en waarom. Bij het ophalen van de auto, wordt mbv de vervangen onderdelen de zaak visueel weer toegelicht. Voor ons gewoon een top garage waar niet alleen Service met een hoofdletter wordt geschreven, maar Kwaliteit en Vertrouwen ool!

fantastisch

De APK en kleine beurt zijn weer perfect uitgevoerd, bovendien kregen we nog als advies mee om wat te laten herstellen bedankt hiervoor

Een goede ervaring met Garage Henk Jongen

Wordt uitstekend geholpen door garage Henk Jongen

Altijd volle aandacht, service 101% en toch de RIVM regels in orde

Zolas bovenstaand beschreven,, kort en krachtig,, geen speld tussen te krijgen,, TOPPERS!!!!

Zoals altijd: Goed

👍🏻

goede verhandeling en super personeel

zie hierboven

Vertrouwd, helder en duidelijk.

Fijne aankoopbegeleiding gehad, die aansloot bij onze wensen. Wij zijn dik tevreden!

zeer professioneel

zeer positief, professioneel en betrokken

Zoals gewoonlijk: uitstekend!!

Zoals gewoonlijk: uitstekend!!

deskundig en goede service

zeer goed bedrijf

Goede service en adviezen

Fijne contacten met goede adviezen en hulp waar je ook om vraagt. Geen antwoorden waar je niets mee kunt. Tevens ook eerlijk!

Vriendelijk en op de hoogte houdend van de vorderingen tijdens onderhoud

Zie hierboven

qvjkset

vwkqv[

Gewoon goed

Reparaties worden na je erover te informeren en adviseren na goedkeuring uitgevoerd. Kosten zijn vooraf bekend.

Top!

Super klantvriendelijk en staan altijd voor je klaar!

Fijne garage

Fijne garage waar de medewerkers je nog persoonlijk kennen, en je nog persoonlijk wordt behandeld. Met een hele goede service.

Goede service en goed werk

Goede garage

Superfijn bedrijf

Goede en snelle service, vakkundige monteurs!

Kanaaldijk ZW 7

5706LD Helmond