Beste garage ever!!!

Altijd klantvriendelijk

Blij met deze garage. Eerlijk en correct worden we altijd geholpen.

vriendelijk

snel envlot geholpen

Altijd vriendelijke en deskundige service

n.v.t

Perfecte Service

Perfecte service snel vriendelijk en professioneel

Goede dienstverlening

Mijn auto is weer voor een jaar goed gekeurd en ik ben heel tevreden met de uitleg wat er allemaal gedaan is en wat de kosten zouden worden. Ook het auto onderhoudsplan is een heel goed idee.

No nonsens en betrouwbaar

Auto weggebracht voor APK en onderhoud. Netjes gebeld over eventuele kosten en meedenken naar de juiste oplossingen. Fijne zaak

Super service

Deskundig, vriendelijk Tijd voor de klant hebben

Snelle service, en goed geholpen

Met een vervelend geluid in mijn auto naar garage Henk Jongen gegaan en er werd de tijd genomen om even mee te luisteren. De diagnose gemaakt en direct ingepland om een onderdeel te vervangen. Dezelfde week nog gerepareerd en het geluid was weg. TOP service

Ze bellen netjes wat ze hebben gevonden, en vragen of ze het moeten maken, ze kijken ook meteen verder wat er aan zit te komen

Klantgerichte en flexibele benadering

Pragmatische aanpak en snelle afhandeling

Goed werk geleverd en duidelijke communicatie

Blij dat de APK en kleine beurt weer goed zijn uitgevoerd

Helemaal top

Netjes geholpen

Topservice waarbij wordt meegedacht met de klant

Mijn auto moest een kleine beurt. Ik wist dat er nog wat mankementen waren die moesten worden verholpen. Hierover werd vooraf goed met mij overlegd, en bepaalde dingen werden op de voor mij voordeligste manier opgelost. Toch fijn als een garage meedenkt en niet het onderste uit de kan wil halen, maar gaat voor een fijn klantencontact. Bij deze garage heb ik nou nooit het gevoel dat er meer wordt gedaan dan eigenlijk nodig, of dat ik meer moet betalen dan ergens anders of dan van tevoren werd verwacht. Personeel is vriendelijk en legt heel goed uit wat er gedaan is en waarom. Top service, kan het niet anders zeggen.

Transparant bedrijf wat sterk op maat werkt met persoonlijke klantgerichte aandacht.t.

Zie bovenste zin.

Geweldig bedrijf dat afspraken na komt en alles in overleg

Afspraak online gemaakt voor APK en een grote beurt, de afspraak werd bevestigd en alles is uitgevoerd en gedaan in overleg met mij,en de prijs/kwaliteit is ook goed

Prima geholpen!

APK gedaan en klein bibbertje onderzocht. Goed en eerlijk advies gekregen!

Goede service en eerlijkheid

Mijn Toyota aygo had ik Voor een onderhoudsbeurt weg gebracht en daar constateerde men dat er een flinke deuk in de velg zat Deze moest vervangen worden en ook Het wiellager bij het ophalen toonden Ze de oude velg met deuk en het wiellager dat noem ik service al vertrouw ik deze garage 100%

Weer een super service

Goede transparante service met goed contact Met een goed onderhoudsplan en Bovag garantie altijd veilig onderweg.

Prima geholpen!

Mooie nieuwe wachtruimte.

Altijd goed geholpen

Wordt vriendelijk behandeld op de hoogte gehouden van de mankementen en kosten bij afhalen jou onderdelen layen zien wat vervangen is dus goed

Netjes behandeld

Goed .