Geweldig!

Vriendelijkheid, Uitstekende service, Klant is hier geen Koning maar Keizer. 👍👍👍

Gelijk na aankomst al doeltreffend geholpen. Geweldig

Ik kwam dinsdag 7 april j.l. om mijn auto af te leveren voor een bandenwissel. Die zou een dag later hebben plaatsgevonden. Bij binnenkomst vroeg de dienstdoende medewerker mij of ik even kon wachten zodat de bandenwissel meteen werd uitgevoerd. Hier ging ik mee akkoord. Na 15-20 minuten kon ik weer met de eigen auto naar huis. De leenauto die ik gereserveerd had voor de de dag daarna was niet nodig.

Super Service, ook tijdens corona.

Service zoals wij gewend zijn bij Automobielbedrijf Henk Jongen. In deze coronatijd extra aandacht voor veiligheid en hygiëne voor personeel en klanten. Heel fijn bedrijf.

Al jaren klant en nog nooit teleurgesteld

Klantvriendelijk. Deskundig. Vakbekwaam. Eerlijk.

Fantastisch

FantastischFantastisch

Een zeer klantvriendelijk en vakkundig bedrijf.

Het bedrijf houdt zich stipt aan de gemaakte afspraak en komt zelfs de auto ophalen op de afgesproken tijd en brengt de auto na de onderhoudsbeurt op de zelfde dag weer keurig terug. Beter kun je het niet treffen.

Buitegewoon.

Altijd correct altijd tijd altijd vriendelijk.

Netjes en snel

Prima service prettig en eerlijk personeel

Weer prima geholpen

Weer prima geholpen

Top service

A

goed geholpen .

goed geholpen , en correct . ook al is het nu een ander tijd ,

Zeer klant vriendelijke garagE!

Onlangs een nieuwe auto gekocht met een financiering erbij. Heb eigenlijk niet zo heel veel hoeven doen. Want Henk Jongen had alles netjes geregeld voor me. Top! Zeker een aanrader voor als je opzoek bent naar een eerlijke garage.

prima garage

Gewoon goed zoals het hoort

Ze kennen hun klanten. Of je nu een auto koopt, voor onderhoud of bandenwissel komt, altijd aandacht voor de klant. Topteam.

Zeer prettig en vertrouwd.

Zeer prettige, snelle, deskundige en betrouwbare afhandeling van APK en grote beurt. Niets te veel, maar wel alles wat echt nodig was.

We worden altijd correct geholpen en krijgen goed advies.

Prima service in deze Coronatijd vooral.

Uitstekend.

Altijd goede en snelle service

Altijd goede en snelle service

Topservice en vakbekwaam!

100% vertrouwen en heldere communicate

Super goed en vriendelijk bedrijf waar je gewoon met je/jij wordt aangesproken.

Super goed en vriendelijk bedrijf waar je gewoon met je/jij wordt aangesproken. Goede service, vriendelijk personeel. En als je moet wachten is er altijd tijd voor een bakje koffie o.i.d.

Correct en meedenkend autobedrijf.

Goed service, en behandelen de auto, of die van hun zelf is.

Als de monteurs klaar zijn met de auto wordt alles met ontsmetting doekjes afgedaan.

Wat er moet gebeuren aan onderhoud aan de auto gaat alles naar wens,

goed geholpen zeer klantvriendelijk

Ook tijdens het coronavirus klantvriendelijk geholpen .Er was voldoende bescherming.

Service, Kwaliteit en Vertrouwen dat is Henk Jongen.

Ben nu voor een beurt incl APK geweest. Tevens moest de distributieriem vervangen worden. Bij het overleg mbt de hogere kosten wordt in duidelijke taal verteld wat er moet gebeuren en waarom. Bij het ophalen van de auto, wordt mbv de vervangen onderdelen de zaak visueel weer toegelicht. Voor ons gewoon een top garage waar niet alleen Service met een hoofdletter wordt geschreven, maar Kwaliteit en Vertrouwen ool!

fantastisch

De APK en kleine beurt zijn weer perfect uitgevoerd, bovendien kregen we nog als advies mee om wat te laten herstellen bedankt hiervoor

Kanaaldijk ZW 7

5706LD Helmond