Fantastische service

Eerder al auto gekocht; vriendelijk en no-nonsens. Denken mee in wensen. Willen dat je met goed en blij gevoel weggaat. Weer gelukt!!

goede service en je wordt als klant behandeld

blijven goede service leveren. Zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Nu al een aantal jaren zeer tevreden klant

Zeer tevreden over deze garage !

Klantvriendelijk, meedenkend, professioneel en duidelijk. Je weet vooraf precies waar je aan toe bent. Top service !

zeer goed

Correct en zeer goed afgehandeld

Goed zoals altijd

Altijd goeie service, goeie deskundigheid en altijd zeer vriendelijk. Er wordt altijd verteld wat er vervangen is en de factuur wordt duidelijk uitgelegd.

Snelle hulp bij accuproblemen.

We zijn snel geholpen toen de auto niet meer startte bij het station. Vier uur later was de auto weer thuis, hoewel het een drukke tijd was voor de garage.

Eerlijk en goed

Zeer prettig bedrijf heel open en eerlijk denken met je mee en zijn vriendelijk leveren goed en netjes werk !

Altijd goed!

Goed en prettig.

Staan altijd direkt klaar om te helpen bij schade en pech!

Op zaterdagmorgen gebeld omdat onze auto niks meer deed. Binnen 15 min stond de mede-eigenaar op de stoep om te kijken wat het probleem was...blijkt de accu dood te zijn! Rij maar naar de zaak zei Frank,ik kom eraan...na een half uur gewacht te hebben kwam hij terug met een nieuwe accu! Na nog een half uur gewacht te hebben heeft hij hem erin gezet en het probleem was verholpen!

Toppers voor huis op wielen!!

Een no nonsens bedrijf. Snelle en vakkundige hulp, klantvriendelijk en niets is teveel,, en zeker niet te duur

Prima garage.

Vriendelijk en vakkundig personeel. Goede service.

Deskundig, eerlijk en betrouwbaar

Ondanks personele onderbezetting wegens vakanties werd een complexe reparatie incl. onderdeelvervanging volgens afspraak verricht. Correcte en vriendelijke behandeling bovendien!

Prima garage, verstand van zaken

Prima!vriendelijk.

Wederom goed en vakkundig geholpen.

'S ochtends vroeg bracht ik de auto binnen. Daar ik geen leenauto nodig had, kreeg ik een leenfiets aangeboden om makkelijk weer thuis te komen. Tussentijds nog een telefoontje gehad of de remblokken voor de achterremmen vervangen konden worden. Deze waren verheen versleten. Hiermee ging ik akkoord. Ondanks deze extra werkzaamheden en de vakantiedrukte kon ik voor de middag de auto weer ophalen.

Prima service, goede deskundigheid en aardige mensen.

Zie hierboven

Heel goed

Fijn bedrijf en goede service

goed vakmanschap

top service ,

op zaterdagmiddag gemeld bij de garage naar aanleiding van poging tot diefstal katalysator. gedeeltelijk nieuwe uitlaat besteld en maandagochtend om 11.00 uur was alles gerepareerd

Sehr Positiv

nicht viel Worte aber gute Verkaufspräsentation, ( u. a, 50 Jahre Familienbetrieb) kompetent, umgehende Rückmeldungen und ein guter Preis.

Goede snelle service beurt

Auto had een onderhoud beurt nodig. Auto ook nagekeken op andere defecten; ondanks dat het een relatief nieuwe auto is.

Zeer goed! Altijd meedenkend in het vinden van de juiste oplossing!

Medewerkers zijn vriendelijk, service gericht, meedenkend en vakbekwaam. Ze blijven steed hun service vernieuwen. Het onderhoud van de auto gebeurd goed en snel! Wij zijn zeer tevreden!

Heel erg tevreden. Hier wordt je als klant geholpen zoals het hoort , ze geven aandacht , goede uitleg en rustig de tijd om tot een aankoop over te gaan. Kortom dikke pluim voor autobedrijf Henk Jongen.

Gewoon goed

Goede service, duidelijke uitleg.

Is goed

En de taart bij de auto helemaal super!!!

Genieten van de auto

Perfecte auto gevonden. Ze hebben hier leuke jonge occasions. Echt goed geholpen.

Kanaaldijk ZW 7

5706LD Helmond