Excelent service and vehicle, highly recommended

Everything went very smooth. Communication was clear, pick up and delivery process is easy and fast. Van was in excelent conditions. I highly recommend it.

Perfecte service, een automobielbedrijf die voor het beste gaat

Binnen een week een afspraak gemaakt. En netjes ontvangst en uiteindelijk je auto netjes terug met een stukje extra service.

Ze doen wat ze beloven!

Ik ben erg tevreden omdat ze mij op een rustige manier uitleg geven. Mij inzicht geven in wat ze doen en gedaan hebben. Erg vriendelijk zijn en hun vakkundigheid geeft mij een veilig gevoel.

Duidelijke uitleg van de noodzakelijke apk reparatie. Enige korting (coulante oplossing) op het arbeidstarief i.v.m een niet te voorzien, terugkerende reparatie.

Correct behandeld

Correct behandeld

Alles word goed nageken en verzorgd.

Goed geholpen

Goed geholpen met de prijs navenant

Goede service en goede afstemming vooraf over kosten

Er werd gebeld over de benodigde reparatie en de bijkomende koste voordat reparatie in gang werd gezet

prima service en verstand van zaken

prima service en deskundig ,

Geweldig. Top service

Wij hadden pech met de auto: de accu had het begeven. Via de hulpdienst service werd de garage gebeld. Rob Jongen belde heel snel terug. En na uitleg van het probleem, was hij incl nieuwe accu zo bij ons. En na een check van het geheel, konden we al weer heel snel onze weg vervolgen.

Ze doen wat ze zeggen.

was super en snel geholpen ,

en de persoonlijke aandacht , ook belangrijk Bedankt .

fijn en goed behandeld

vriendelijke ontvangst alles goed geregeld en fijn personeel

Ik ben heel erg goed geholpen en goed advies gehad

Weer goed geholpen

Mijn auto ging kapot (schakelde niet meer). Deze is netjes opgehaald in Tilburg en naar de garage in Helmond gebracht. Kosten werden der mate hoog dat een andere auto het beste was. Dus Frank zegt: wat wil je? Na wat overleg en doornemen van de wensen kreeg ik 2 dagen later telefoon: ik heb jouw nieuwe auto gevonden. En zo heeft Garage Jongen mij ontzettend goed op weg geholpen. De nieuwe auto zal zeker zijn onderhoudt weer krijgen bij Henk Jongen. Wederom bedankt

Fijn bedrijf om zaken mee te doen

Voor de 2de keer hier een auto gekocht en al een paar keer onderhoudsbeurten laten plegen, ze weten waar ze het over hebben en alles wordt netjes gerepareerd en uitgelegd, en dit tegen concurrerende prijzen. komen hier nog zeker terug

uitstekende servce en zeer klantvriendelijk

Het was de jaarlijkse APK en een onderhoudsbeurt.Tevens werden de zomerbanden omgewisseld voor de winterbanden. Ik werd gebeld dat de wagen door goedgekeurd was. Alleen moesten er twee ruitenwissers vervangen worden.Door het autoonderhoudsplan waar ik bij aangesloten ben vielen de kosten mee. Daarnaast uitstekende service en met klant wordt vriendelijk omgegaan.

Ben zeer goed geholpen door vriendelijke mensen die met je meedenken.

Zie boven.

zeer kundig en klantvriendelijk

zoals hierboven gemeld

Zeer kundig en netjes team

Vooraf een duidelijke opgave van kosten voor onderhoudbeurt 200.000km. En werd tijdig op de hoogte gebracht van extra reparaties met bijbehorende prijzen. Auto stond netjes klaar na de onderhoudsbeurt en uitleg gehad over de versleten onderdelen (onderdelen waren daarbij aanwezig). Top team.

Ga er altijd met plezier naar toe voel mij zeer welkom.

Afwerking correct volgens afspraak. Indien nodig wordt ik altijd gebeld geen verrassingen.

Prima,geen gezeur kort maar goed

Heel fijn behandeld,geen verkooppraatjes en wat mijn eerste indruk is eerlijk. Ben naar garage henk jongen gegaan op aanraden van mijn zoon want die was heel positief.

Top.

Prima service. Afspraak is afspraak.

Fijn geholpen, goede sfeer.

Fijne garage waar je op een prettige manier geholpen wordt.

Een goed gevoel van respect

Denken mee met over de vraag of werkzaamheden direct uitgevoerd kunnen worden of pas na telefonisch contact. Dat geeft een goed gevoel en voorkomt gedoe achteraf.

Kanaaldijk ZW 7

5706LD Helmond