Snel en goed geholpen

Kleine beurt auto

Wederom goed geholpen en je wordt gedurende de dag netjes op de hoogte gehouden.

Gewoon de beste

Hebben altijd onze auto ‘s bij hun gekocht. Af en toe een auto bij een andere garage gekocht, maar komen altijd bij hun terug. Service en vakmanschap staat hoog in hun vaandel .

Goed geholpen, fijne uitleg

Fijn dat er wordt verteld wat er aan de auto gedaan is. Service vriendelijk zoals altijd.

Altijd zeer deskundig en vriendelijk

Eerlijk en zeer betrouwbaar. Medewerkers zijn altijd deskundig en zeer vriendelijk.

Topprestatie!

Geweldige service, duidelijke uitleg. Ervaar het zelf!

wederom tevreden

Ik altijd luisterende oren en er wordt goed meegedacht

Zoals gewoonlijk alles weer prima!

Was voor een kleine beurt en APK. Wanneer er iets meer moet gebeuren of in ieder geval een advies, word er keurig overleg gevoerd. De vriendelijkheid hebben ze ook zeer hoog in het vaandel staan.

Klantvriendelijk en kundig.

Een zeer goede service.

Zeer behulpzaam, goede service en ook nog eens in een moeilijke periode voor de familie Jongen.

Uitstekende analyse om een moeilijk elektrisch probleem op te lossen

De auto had een niet herhalende elektrische klacht. Te pas en te onpas trad dit probleem op. Het probleem kon niet zomaar opgeroepen worden.

Zeer Positief

De eerste keer dat ik bij Automobielbedrijf Henk Jongen terecht kwam voor een apk en een klein beurtje is me goed bevallen, ze wisten alles van mijn auto, zo wisten ze de historie van de auto. Ook een pluspunt was dat ik binnen het uur werd gebeld wat er mis was en wat de rekening zou worden, weet je meteen waar je aan toe bent, en nog een pluspunt voor mij dan de garage in 1 km van mijn huis. Tonnie van Veghel

Vakkundig

Normaal altijd erg tevreden, alleen zaten er deze keer helaas wel 2 flinke olie/vet/smeer vlekken in de bestuurdersstoel, die er nog niet inzaten. Dit ben ik niet gewend, normaal is het allemaal prima. Verder tevreden.

Uitstekende ontvangst, terugkoppeling omtrent reparatie en koffie.

Afspraken worden volledig nagekomen en fantastische toelichting omtrent de uitgevoerde werkzaamheden en wat er in de toekomst je mag verwachten t.a.v. reparatie.

Buitengewone service!

Om 12 uur belde ik dat mijn auto niet meer startte. Om 3 uur liep ik naar buiten bij de garage en had mijn auto een nieuwe accu. Buitengewone service ondanks deze moeilijke tijd!

Topbedrijf

Betrouwbare garage waar we prettig zijn geholpen

We hebben een auto gekocht die helemaal aan onze eisen voldoet De prijs kwaliteit verhouding is ons inziens erg goed en de persoonlijke benadering hebben we als zeer prettig ervaren

Altijd eerlijk advies

Zoals altijd weer uitstekend geholpen.

Fijne garage, uitstekende service zeer tevreden!

Garage Henk Jongen al jarenlang klant, fijn en kundig personeel. Ik zou zeggen vooral doorgaan zo!

Klantvriendelijk en goede service

Laatst n onderhoudsbeurt gedaan en alles wat er gedaan moest worden werd in overleg met mij gedaan. Zeer tevreden

Altijd goed!

Al 20 jaar klant en nog steeds heel tevreden. Als er onverwachtte kosten zijn wordt je gebeld voordat het gemaakt wordt. De onderdelen die vervangen worden krijg je naderhand te zien met uitleg waarom ze vervangen moesten worden. Er wordt niets gemaakt dat niet echt nodig is

Top service

perfect bedrijf

Je wordt goed geholpen en geadviseerd. Vriendelijk personeel en goede bereikbaarheid

Goede servive

Goede service en snelheid.

goede service

goede service, ze denken met je mee

Kanaaldijk ZW 7

5706LD Helmond