goede service en vriendelijk

Pech met de auto ,super snel geholpen.

Super service

Prima service, Frans is een goeie

snelle oplossing bij een vraag voor korte termijn beurt.

Altijd goed!

Keurig, stipt en vriendelijk. Zoals altijd

Uitstekende service

Al jaren een uitstekende service

Vertrouwde service

Zeer goed en eerlijk bedrijf Misschien elders goedkoper maar ik kies liever voor vertrouwde service en de kennis van de mannen bij Henk Jongen.

Klant vriendelijk

Goede service en nette behandeling

Vertrouwd, doen hun uiterste best voor je.

Wordt snel gehandeld, uitleg is duidelijk.

correct en vriendelijk

De afspraak was snel gemaakt. Vriendelijk te woord gestaan. Auto was op de afgesproken tijd klaar.

Goeie service

Zoals inmiddels gewend

Fijne communicatie Goed geholpen Aanrader

Niet meer zo positief

Onze auto laten keuren incl,een kleine beurt,voorzien van nieuwe ruitenwissers,en een extra controle voor het branden van het airbac lampje,kosten 350 euro,wel moet ik erbij vermelden dat we voor een paar uurtjes een "leenauto"hebben gehad, kosten rond de 10/11 euro peanuts dus, dus in ik hev hierover gebeld,en de prijs is redelijk in verhouding volgens hun,..... Maar goed wij kijken voor de volgende beurt/keuring,toch maar elders

Super service

Door omstandigheden kan ik even geen auto rijden. Het probleem was dat m’n auto wel gekeurd moest worden. Contact gezocht met garage Jongen en mijn probleem uitgelegd, komen ze de auto halen en brengen om te keuren. Is da wa

Betrouwbaar en bekwaam

Correcte uitvoering conform afspraak

Goed geholpen

Ik had kortingsbon. Prima verwerkt. Keurig geholpen. Alles netjes op tijd geregeld en afspraken nagekomen.

De service en klant vriendelijkheid maakt dit een fijn bedrijf.

Hoge kwaliteit en perfecte expertise

Eerlijk advies, hoge kwaliteit en transparantie. Geen verrassingen in de prijs.

Goed geholpen

Goed en vriendelijk

Alls boven

Alles geregeld volgens afspraak.

Zie boven

Goede keus

Onderhoud en communicatie altijd goed. Voordat er werkzaamheden worden uitgevoerd wordt er eerst overlegd met je. Beste mensen die het beste met je voor hebben.

Service zoals het hoort. Alleen verkrijgbaar bij Henk Jongen Auto's

Top service

Prettige mannen in de samenwerking. Duidelijke communicatie

Zoals alle jaren wordt mijn auto goed onderhouden

Kanaaldijk ZW 7

5706LD Helmond