Goed bedrijf en erg klantvriendelijk

Wederom goede service

Snelle service meedenken en weer een auto in tip top kwaliteit aan het einde van de dag terug.

Perfect, zoals altijd

De service is altijd geweldig. Zelfs toen ik een last minute verzoek deed of de auto voor een bepaalde tijd klaar kon zijn, werd dit geregeld. Ik ben erg tevreden!

Top service

Al jaren klant bij automobielbedrijf Henk Jongen. Goede service , vriendelijk personeel. Top bedrijf

Top garage !

Eerst telefonisch contact gehad over de auto en toen gaan kijken . Vriendelijke eigenaar die met ons mee dacht. Fantastische auto gekocht en toen we hem gingen ophalen kregen we er zelfs gebak voor thuis erbij.

Snel en vakkundig geholpen.

Het online maken van een afspraak verliep eenvoudig. Op de dag van de reparatie en het onderhoud is er telefonisch contact geweest over de stand van zaken. Met name dit persoonlijk contact waardeer ik zeer.

Heel positief

Kennis, service, prijs/kwaliteit helemaal tevreden over

Prettig geholpen

Duidelijke uitleg.

Ze luisteren goed naar je wensen

Garage Jongen maken je redelijke wensen waar vaak voordelig voor de klant

Vriendelijke communicatie, uitstekende service

Helemaal goed!

Goede service en deskundig

Goede service en klantvriendelijk. Daarnaast ook deskundig.

Prima Bedrijf, rechtstreeks contact met zowel leiding als monteurs!

Wij komen al vele jaren bij deze garage, en hebben alleen maar lovende woorden voor de goede monteurs en idem verkoper.Ze nemen hier alle tijd voor je.En mocht je ooit een probleempje hebben dan word het snel weer opgelost.

Goede persoonlijke aandacht en service

Renault clio gekocht. Persoonlijk en klantgericht. Komt afspraken na. Aanrader voor een vertrouwde aankoop.

Fijn bedrijf

Gisteren voor eerste keer occasion bij Henk Jongen gekocht. Gemoedelijke afhandeling en een heerlijke taart mee gekregen.

Al vele jaren een zeer goede service

Goede afspraken en communicatie over reparaties en kosten

Eerlijk en betrouwbaar bedrijf

Bij dit bedrijf wordt nog een auto verkocht zoals het hoort. Eerlijk en betrouwbaar!

Goed zoals altijd

Alles keurig geregeld. Auto op de afgesproken tijd klaar.

Heel prettig

Hele vriendelijke mensen, goede uitleg over wat ze gedaan hebben, even een telefoontje voordat ze begonnen. Prima Zelfs de auto was gestofzuigd! Technische gedeelte weet ik niet, ik heb totaal geen verstand van auto’s.

gewoon goed, niets op aan te merken

Werkzaamheden volgens afspraak netjes uitgevoerd. Zonder ernaar te vragen hebben ze de oude gedemonteerde onderdelen laten zien. Volgende onderhoudsbeurt ben ik weer hier als klant.

Weer heel blij met Henk Jongen auto's

Al meer dan 20 haar klant en altijd zeer tevreden. Service staat voor Henk Jonge auto's altijd op nummer 1 en dat leveren ze ook altijd. Bedankt daarvoor.

Alles weer prima gegaan!

Goed en snel geholpen. Vervangend vervoer en op de hoogte gehouden over onvoorziene kosten. Wel zo prettig!

HARTSTIKKE GOED

Goede service en een adequate terugkoppeling over reparaties en /of vervanging van onderdelen. Super goed tevreden.

Correct allemaal.

Gewoon goed geen poespas.

Prima geregeld en goede koffie!

Prima ervaring - auto was als omschreven

Kanaaldijk ZW 7

5706LD Helmond