Efficiënt en denken mee

Band liep langzaam leeg, snel gehandeld en opgelost. Ontdekte dat de motor soms stokte en ook dat probleem is opgelost.

Altijd goede service

Gewoon goed

Al 30 jaar of langer onze garage. dat zegt genoeg.

Je krijgt een telefoontje als er iets meer aan is dan er in eerste gedachd was, dat is heel fijn dat ze ie op de hoogte brengen in mijn geval

Goede professionele service. Bij problemen wordt je gebeld voor uitleg.

Goed geholpen !

Fijne service en snelle reparatie

Super service

Altijd eerlijk transparant en behulpzaam. Fijne medewerkers ben heel tevreden!

Snelle en goede service

Frank gaf me een snelle en goede service. Ik werd meteen geholpen. Binnen twintig minuten was het euvel verholpen.

Het bedrijf komt altijd de afspraken na en geen verborgen kosten

na online een afspraak te hebben gemaakt is alles volgens afspraak nagekomen, goed en betrouwbaar bedrijf met personeel die hart hebben voor de zaak

Helemaal prima

Geweldige service, in alle opzichten hten

Je word er goed behandeld

Kom al 10 jaar bij henk jongen en word er altijd goed behandeld

Uitstraling en service

Alles klopte bij mij

Zoals altijd zeer tevreden.

Klantvriendelijk, je wordt ook altijd gebeld als er iets is.

Altijd goed

Altijd de gewenste service

Correct en vriendelijk

Iedereen is altijd vriendelijk en de (voor mij) nieuwe jonge monteur is erg enthousiast.

klant vriendelijk

goede servies

Goede service en zeer vriendelijke bediening

positief

Door overmacht (corona zieken) lukte het niet om mijn auto apk te keuren. Vergeten te bellen. Helaas. Dit is niet de service die ik gewend ben uiteraard, maar daarmee wist ik ook dat het dan wel een goede reden zou hebben. En gelukkig kon het wel nod de week later. Als compensatie werd de prijs van het keuren uit de rekening gehaald en was ook nog eens de auto gepoetst aan de binnenkant! Service van het hoogste niveau zou ik zeggen!

vakkundig en klantgericht

vriendelijk doelgericht en vakkundige mensen

Gewoon goed.

Altijd de service die je verwacht. Topbedrijf!

Zoals altijd: Top!

Gewoon geweldig

Altijd goede uitleg met de oude onderdelen waarom worden vervangen

Goed geholpen.

Grote beurt goed uitgevoerd. Brandstofpomp vervangen wegens gat. Allemaal prima. Tip; vergeet niet het instructieboekje in te vullen. Dit lag klaar. Werd tevens verteld dat dit is ingevuld was, maar bij controle was dit niet gedaan. Achteraf wordt dit alsnog gedaan.

prima afhandeling van en kleine reparatie.

Een voorlamp verwisselen. Een en ander werd vlot gedaan, aanvullend een korte controle van oliepeil e.d. dat alles zonder afspraak en tijdens lock-down en de daarbij horende coronamaatregelen die men er hanteerden. Anton

Kanaaldijk ZW 7

5706LD Helmond