Top zoals altijd

Fijn een garage die meedenkt.

uitstekend

zoals altijd goed en correct

Zoals altijd: Goed!

Zeer goede service

Zeer vriendelijk, goede service en kennis van zaken

Uitstekend!!!

Al jaren zijn wij zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en technische ondersteuning bij de aankoop en het onderhoud van onze auto.

Altijd perfecte service

De onderhoudsbeurt is goed uitgevoerd voor een schappelijke prijs. Ik kreeg een prima leenauto mee. Beter kan het niet !

Korte lijntjes, persoonlijk

Bij aanbevelen hieronder heb ik de volgende opmerking: Kortgeleden heb ik jullie aanbevolen bij mensen die nu voortaan naar Eindhoven zouden moeten voor onderhoud vw. Hopelijk heeft dat gevolg gekregen

Top bedrijf

Goede service, klantvriendelijk, prettige sfeer.

Goed serves zo als het hoort

Goed, smiddags gebeld voor een olie lekage, laat in de middag langsgegaan en snel op gelost voor een schappelijke prijs

Goed onderhoud!

Goed geholpen, ook van te voren wist ik wat ik moest betalen na telefonisch contact zodat ik niet voor verassingen kwam te staan.

Geweldig bedrijf

Je word als klant echt ontzorgd ze denken met je mee en geven een eerlijk advies Supper niet aĺeen de eigenaren zeker ook de jongens op de vloer maken van H.Jongen een een mooi bedrijf.

Vertrouwd zoals altijd

Niks over te klagen

Prima geregeld

Afspraak via internet gemaakt. Ging allemaal prima. Beurt goed uitgevoerd en geen klachten hierover. Werd gebeld door de werkplaats en ingelicht over extra werk aan de auto.

Communicatie is top!

Apk + onderhoud laten uitvoeren. Communicatie bij afspraak maken en brengen was zeer duidelijk zonder allerlei poespas. Goed meegedacht en tussendoor is er even gebeld over de status en update van wat er tegengekomen is. Factuur is duidelijk gespecificeerd en informatievoorziening over verrichte werkzaamheden is heel kundig en correct. Wekt vertrouwen!

Een top garage

Klantvriendelijk goede service

Onderhoud

Zoals altijd is alles op orde.

Zeer goede ervaring

Zeer correct en goed.

Alles volgens afspraak nagekomen en zeer klantvriendelijk.

Alles volgens afspraak gedaan en een erg klantvriendelijk bedrijf.

Snelle service

Vriendelijke mensen Snelle service

Fijne garage met goede service

Vriendelijke medewerkers met van verstand van auto's Snel geholpen en fijne z.g.a.n leenauto meegekregen,

Klantvriendelijk

Vriendelijk personeel, goede service

Top garage

Adequaat en deskundigheid

Apk keuring is naar mening goed verlopen en ben gewoon tevreden

alles oke

correcte uitleg