Super service

Eerlijke en snelle service, geen verassingen

Altijd goed bij Henk Jongen

Altijd goed bij Henk Jongen

Zeer goed vakkundig geholpen

Duidelijke informatie bij de aankoop van onze auto en zeer klantvriendelijk.

geweldige service en snel

auto gebracht en onder het genot van koffie op een rustige locatie kunnen wachten. Vriendelijk personeel en geweldige service.

Correct

Vlot en correct geholpen

Zeer vriendelijke benadering en uitstekende deskundigheid

De keuringen en reparaties worden zeer goed uitgevoerd. Goede advisering en begeleiding.

Uitstekent

Vriendelijk, deskundig, betrouwbaar,

Apk was goed en in overleg

Apk snel gedaan en zijn afspraken nagekomen. Defect is netjes overlegd. Komt betrouwbaar over. De prijs is wat aan de hoge kant voor een keuring. Maar als het hierdoor betrouwbaar kan zijn is het t' waard

Wederom keurige service.

AKP en onderhoud op afspraak. Keurige service. Duidelijke uitleg bij onderdelen/vervangingen etc.

goed geholpen,

goed geholpen ,

Top bedrijf.

Er branden een lampje op het dashboard. Hebben het meteen gefixt. Deel van de service. Top

Betrouwbaar en transparant

Gewoon goed!

Service en afspraken prima voor elkaar

Service zoals het hoort

prettig

de contacten zijn correct en positief. de instelling van de medewerkers is klantgericht. het beschikbaar stellen van een leenauto is een plus. afspraken worden nagekomen.

Fijne behandeling

Top geregeld!

Goed geregeld, er wordt perfect mee gedacht en een goede service!

Uitstekende service

Uitstekende service en goede uitleg waarom bepaalde onderdelen vervangen moesten worden. ook goed advies over toekomstig onderhoud

Zeer goed geholpen met aankoop occasion

Vlotte en professionele hulp bij aankoop van een occasion.

perfecte service

Zeer oplettende service

Eerlijke uitleg en prijs en prima service

Ben zeer tevreden, word netjes geholpen

Professionel en vriendelijk

Mijn huidige auto ingeruild voor een nieuwe. Zeer tevreden met de communicatie en service. Een aanrader als je een auto wil kopen

Gedegen onderzoek & repar.auto voor APK keuring.

Voel mij & ega als altijd weer veilig op de weg met onze auto dank zij Garage Jongen Auto's.

werkzaamheden verricht volgens afspraak

Zeer attent en service gericht

Kanaaldijk ZW 7

5706LD Helmond