Goede en vriendelijke service

Heb vorig jaar bij Henk Jongen mijn auto (2e hands) gekocht en ben er uitermate tevreden mee. Voor het eerst dit jaar voor onderhoud en APK geweest daar, goede communicatie en service.

Verder geen ervaring, zelf heb ik er geen verstand van

Men is duidelijk: what you see is what you get.

Auto weg gebracht voor de eerste keer. Zeer netjes behandeld, van te voren getailleerde prijs indicatie. En achteraf netjes afgeleverd.

Top bedrijf!!

Goed contact, super service en snelle afwikkeling!

Gewoon prima. Zoals je het verwacht

Alles volgens afspraak, prima zo.

Gewoon goed.

Klantvriendelijk bedrijf wat overlegd over de te repareren onderdelen. Goede afspraken mee te maken.

Doet wat hij (Frank ) zegt dat is prettig

Zoals t hoort snel antwoord doen wat je zegt geen mooie praatjes of lokkertjes. Auto zag er keurig uit en stond volgens afspraak klaar. Prima gesprek prima aanbod prima gevoel prima kerel die Frank. Nu wel ff wachten tot de auto helemaal klaar is om op te halen. Hou jullie op de hoogte Grtz

Goeie service en komen afspraken na.

Afspraken qua tijden en werkzaamheden worden netjes nagekomen en uitgevoerd. Dit geeft wederzijds vertrouwen. TOP.

Prima bedrijf

Snel en zeer correct geregeld

De inruil was zo geregeld. Er werd naar mijn wensen geluisterd.

Vriendelijk en eerlijk!!

Vriendelijke en eerlijke service. Alles gebeurd in overleg.

Zoals altijd. PERFEKT

Zoals altijd. PERFEKT

Zeer fijne sfeer.

Was mijn eerste evaring als klant. Ben erg tevreden over behandeling en spontaniteit van personeel. Ook heeft het bedrijf een rustige en gemoedelijke uitstraling.

Goede service en duidelijke afspraken.

Mijn ervaring is dat ze altijd hun afspraken nakomen en duidelijk en open zijn als er reparaties nodig zijn qua kosten en mogelijkheden.

Top bedrijf !

Goede service, duidelijkheid en vriendelijk.

Altijd goede service

Correct en deskundig

Vriendelijk, correct en deskundig

Goede service en kwaliteit

Apk keuring uitgevoerd. Geen bijzonderheden. Vervangend vervoer is goed geregeld.

Professionele en eerlijke service

Gemakkelijk een afspraak maken via de site, snelle bevestiging. Goede en eerlijke service, ze denken mee ook mbt de kosten.

Altijd goede service en onderhoud, fijn personeel.

Altijd goed onderhoud

Goed geholpen voor hetgeen gedaan moest worden en Extra inzet

De auto moest hersteld worden en is naar volledige tevredenheid gedaan. Zijn ook nog extra service geleverd.

super service

snel en goed geholpen

Klantvriendelijk, degelijk, vakkennis.

Ik heb al jaren heel goede ervaringen bij dit uitstekende bedrijf.

Kanaaldijk ZW 7

5706LD Helmond