Goed geholpen

Goede service en proberen altijd te helpen

Correct en goed vakmanschap

Juiste bejegening in persoonlijk vlak maar ook in open karakter in reparaties. Werken zo optimaal mogelijk in tijd. Heb vertrouwen in deze zaak. Goed vakmanschap.

Uitstekend geholpen!

Uitstekend geholpen. Dinsdag wezen kijken voor een auto, zouden we zaterdag terug komen voor een andere te bekijken. Helaas reden wij donderdags onze eigen auto totall loss. Frank heeft ons hierbij super netjes geholpen! Waardoor we binnen een week met onze nieuwe auto op pad konden!

Top bedrijf!

Vriendelijk en behulpzaam!

Gewoon super

Fijne eerlijke familie garage waar nog gezellig tijd is voor een praatje. Doen wat je met ze afspreekt. Chapeau!

Zoals altijd, correct, vriendelijk

Heel tevreden

Goede afspraken en auto kan na de beurt weer veilig de weg op. Ook fijn dat onze andere auto die ineens problemen had meteen nagekeken en gerepareerd kon worden! Top!

Wordt altijd netjes behandeld

Als er iets is wordt je op gebeld en over legt vind prettig

fantastisch

Nieuwe remblokken gemonteerd zodat we weer veilig de weg op kunnen.

Goed en duidelijk wat er moet gebeuren

Een top team

Netjes correct altijd met overleg . Dus je komt niet voor verassingen staan .

Top bedrijf

Altijd vriendelijk en de juiste service

Klantvriendelijk en goede service

Ze denken mee met je. Zijn zeer behulpzaam en klantvriendelijk. De service is heel goed.

Top service, goed advies en een eerlijke prijs

Flexible met klanten, goed advies over kwaliteit en prijs

Prima werk en zeer vriendelijke mensen!

Zie boven

Zoals altijd: Goed!

Professioneel autoreparatiebedrijf

Henk Jongen Bosch Service geeft duidelijk aan wat er moet gebeuren en wat de kosten zijn zodat je achteraf niet tot verrassingen komt te staan. De reparaties worden in één keer goed uitgevoerd. Deze garage doet ook alleen zaken die nodig zijn. Komen ze tijdens de analyse tot de slotsom dat een reparatie niet nodig is dan geven ze dit aan. Dat geeft veel vertrouwen in de professionaliteit!

Aanrader

Vakkundig, goede service, vriendelijk personeel, goede prijs/kwaliteit. Zeer aan te raden.

Ben goed en altijd vriendelijk geholpen .

Makkelijk afspraak maken en altijd goed geholpen.

Gedegen advies, eerlijk contact en vriendelijke ontvangst..

Nadat ik uiteen had gezet wat mijn wensen waren, gaven zij een eerlijk advies. Gedegen en onderbouwd. De ontvangst was vriendelijk. Daarmee waren voor mij alle argumenten aanwezig om de koop door te zetten.

Trevreden

Klantvriendelijk

Service op en top

Alles perfect, goede afspraken en communicatie

Goede service. Duidelijk over wat er aan onderhoud is gedaan. open communicatie vriendelijkheid

Heldere communicatie, geen verrassingen

Afgelopen maand mijn auto gebracht voor onderhoud en APK. Er werd in de planning al heel behulpzaam meegedacht zodat ik wist wanneer ik mijn auto weer op zou kunnen balen. Verder werd ik netjes gebeld over wat er gevonden was en welke kosten dat met zich mee zou brengen, alvorens de taken uit te voeren. Alles netjes teruggezien op de rekening, met geen gekke bedragen of onvoorziene kosten. Erg netjes en inzichtelijk

Kanaaldijk ZW 7

5706LD Helmond