Goede communicatie vooraf en bij extra reparaties.

De communicatie was helder en ik werd goed geïnformeerd over de benodigde reparaties en de bijbehorende kosten. Het personeel is deskundig en behulpzaam, en mijn auto was snel weer klaar. Ik kom hier zeker terug voor toekomstig onderhoud.

Snelle service

Probleem goed en adequaat opgelost

Garage met een no-nonsense mentaliteit, goede uitleg over waar het probleem zat en hoehet is opgelost.

Transparant, goed advies en reparaties uitgevoerd in overleg

Dit was mijn 1e bezoek. Grote beurt inclusief vervangen multiriem. Van te voren is doorgenomen (daar zij geen historie van de auto hadden) wat zij zeker nodig achtte, vermoedelijk en ook niet nodig. Afgesproken was om het vermoedelijke deel tijdens de beurt te bekijken. Kreeg netjes tijdens de beurt wat er toch niet hoefde te gebeuren. Een sms toen de auto klaar was en dus niet pas einde dag ophalen. Leenauto stond klaar bij inleveren van eigen auto voor de buurt. Je hoeft niet af te tanken, maar netjes vaste km prijs. Wel zo eerlijk. Al met al dik tevreden. Volle score en mijn volgende bezoek ook bij hen.

Goed geregeld en vertrouwen

Bij de afspraak was het zo geregeld, uitleg gegeven en rijden. Komt betrouwbaar over. Wij zijn tevreden.

top service

dank voor goede service, inderdaad zoals het hoort

Al jaren klant

Keurig

Super bedrijf

bedrijf bus voor een kleine beurt gebracht en meteen een complete check up gehad alles netjes snel en in overleg hersteld zo dat ik mijn auto niet langer dan gepland kwijt was

Vriendelijke verkoper

Vertrouwd gevoel

Mijn ervaring in de loop der jaren is dat het behalve een deskundige garage een bedrijf is met fijn personeel.

Voor de apk van de auto. Prima ontvangst en afhandeling van de APK . Netjes geïnformeerd over de bijkomende kosten. Héél tevreden! Ik kom zeker terug. Alweer een afspraak gemaakt voor een klein beurt.

Zeer vriendelijk!

Prettige samenwerking

Betrouwbaar door eerlijke informatie bij de verkoop en onderhoud en geen verkeerde verkooppraatjes.

Autorijden is niet goedkoop. Altijd slaag ik daar weer omdat ik daar eerlijk advies krijg, zowel bij een aankoop, inruil of bij een onderhoud of mankement. Ze zijn eerlijk en hún advies heeft me altijd nog geholpen. Ze doen moeite om je te helpen, ook lijkt het volgens hun tijdsplanning niet altijd mogelijk.

Klantvriendelijk

Mijn ervaring is dat het een klantvriendelijke grage is die meedenkt met de klant. Toen ik nog geen klant was heb ik namelijk naar de garage gebeld betreft een mankement (vast zittende rem) van mijn auto. Ben toen telefonisch geholpen met wat ik kon doen om deze los te krijgen. Daarnaast moest mijn auto op korte termijn een apk-keuring hebben. Ondanks drukte deze toch op korte termijn in kunnen plannen. Zeer tevreden met de service!

Goede communicatie vooraf bij extra reparaties

Ben al jaren bij deze garage voor onderhoud aan mijn auto's. Dit bevalt goed. Wanneer er grote dingen zijn aan de auto, wordt eerst telefonisch overlegd wat je wil dat er gedaan wordt aan de auto. Daarna wordt het keuring in orde gemaakt. Ik kan dit garage bedrijf aanbevelen.

Correct

Op tijd - vriendelijk - goed werk - vertrouwd.

Goed en duidelijk

Vriendelijk en goed geholpen met mijn nieuwe aankoop

Goed contact ivm extra werkzaamheden

Goed contact ivm werkzaamheden

Prima geholpen

Het was heel gemakkelijk om een afspraak te maken voor een reparatie en er werd duidelijk verteld wat mogelijke problemen zouden kunnen zijn. Alles werd netjes afgehandeld en na betaling direct met de auto weer op pad. Het gevoel bij alles (mensen, resultaat) is goed

Altijd correct en goed

Super goed geholpen bij aanschaf nieuwe auto

Ik kom al jaren bij garage Jongen voor onderhoudt. Nu ook eens een auto gekocht. Wederom dezelfde goede service en begeleiding voor een nieuwe auto! En alleen al voor de heerlijke taart zou je daar een auto willen kopen :)

Eerlijk en betrouwbaar ,en volgens afspraak

Komen er extra kosten buiten je afspraak dan bellen ze je netjes op om door te geven wat er nog meer bij komt en je krijgt direct te horen wat de totale kosten zijn.

prima service

goede service en prijs

Goeie service en vakkundig.

Goede eerlijke en transparante autogarage met goede service.

Kanaaldijk ZW 7

5706LD Helmond