Koffie zoals het hoort.

Buiten het vakkundig onderhouden van mijn Mini, verse koffie gedronken met de eigenaar. Daarna stond er een leenfiets klaar.

Vriendelijk en betrokken personeel alles was goed geregeld

We doen mee aan het onderhoudsplan. Auto weggebracht voor beurt en leenauto gekregen. Alle medewerkers zijn vriendelijk. Alles van begin tot het einde in de puntjes geregeld. We werden gebeld met uitgebreide uitleg hoe het ervoor stond. Echt een heeel erg goed gevoel bij dit bedrijf. Hier zullen wij voort blijven, de lovende reviews die ik gelezen had,zijn de aanleiding geweest om hierheen te gaan,eerst keer was eens met onze oude buscamper. Nu met onze in juni gekochte Prius. We gaan onze toekomst met deze auto met een glimlach tegemoet. Dit omdat we weten dat het goed zit en goed geregeld is. Hij rijd super met de nieuwe banden. Heeel erg bedankt nog allen.

goeie en snelle levering auto prima service

gewone en rustige verkoper Frank dringt je niet op geen poespas en gewoon vertellen hoe het is

Vriendelijke en goede service

Een autobedrijf met vriendelijk personeel en erg klantgericht.

Kwaliteit in de gehele breedte

Service van een hoog niveau, technisch en algemeen

Heb mijn seat Mij in 2016 gekocht bij Henk Jongen en daar een onderhoudscontract bij afgesloten. Altijd goede service, vriendelijk, alles gaat in overleg en zeer kundig personeel!

Goed geholpen

Goed verhaal en geweldige service

Een eerlijk verhaal en duidelijke uitleg. Je komt binnen en krijgt meteen het gevoel dat je thuis komt. Gemoedelijk sfeer. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar. Auto netjes verzorgd afgeleverd. Met de overhandiging van de sleutel werden we nog verrast met een overheerlijke roomvlaai.

Altijd betrouwbaar

Al jaren klant en nog nooit een negatieve ervaring gehad.

Super fijne service

Een super fijne service.

Erg goed vriendelijk en altijd behulpzaamheid

Alles zeer goed verzorgd.

Vriendelijk personeel.

Geweldig tevreden

Zijn zeer behulpzaam

Snel en goed geholpen!

Eerlijke zaak die voor de klant klaarstaat.

Fijne samenwerking.

Heel netjes geholpen en goede service!

Betrouw en betaalbaar, deskundig.

Auto een beurt gehad, netjes gestofzuigd, alles in overleg.

Zeer betrouwbaar bedrijf

Komen alle afspraken precies en op tijd na.

Goed en correct geholpen

Goed geinformeerd over wat er gedaan is en ook vooraf geinformeerd over extra werkzaamheden. Netjes en vriendelijk geholpen.

Goede onderhoudsbeurt

Meedenken met de klant en vermelden van komende onderhoudsaspecten alsmede waar optie letten.

Alles goed gereld

Altijd geweldig.

Niets is te weinig staan altijd voor je klaar.

Goed geholpen door fijne en vriendelijk personeel

Was mijn eerste ervaring bij het bedrijf, en ben zeer tevreden. Ben blij dat ik hier naar ben overgestapt. Goede service.

Betrouwbaar

Prettige communicatie, duidelijk. Betrouwbaar en kordaat.

Kanaaldijk ZW 7

5706LD Helmond